Witajcie,
Reklamowanie tego typu usług jest zabronione na naszym forum. Proszę zaprzestać tego procederu.
@OzzyM - potraktuj to jako ostateczne ostrzeżenie.
Pozdrawiam,
jeneral86
Witajcie,
Reklamowanie tego typu usług jest zabronione na naszym forum. Proszę zaprzestać tego procederu.
@OzzyM - potraktuj to jako ostateczne ostrzeżenie.
Pozdrawiam,
jeneral86
Inwestor nie może przejmować udziałów innych inwestorów, w momencie gdy obie strony się na to godzą? Od kiedy to ingerujecie w kształt samych ofert?
Żenada pokerstrategy...
Dla osób, które nie zdecydowały się na skorzystanie z [wyedytowanej oferty] może jakieś podsumowanie, chociaż raz na półtora tygodnia?
@Rebusik
Nie chodzi o ingerowanie w decyzje inwestora. Nie zezwalamy jedynie na reklamę różnego rodzaju podmiotów, świadczących takie usługi - to wszystko.
Pozdrawiam,
jeneral86
Witajcie,
Pozwolicie, że krótko wyjaśnię - nie ingerujemy w oferty, inwestycje i kontroferty. Wszyscy wiemy, z czym wiąże się staking i jakie ryzyko ze sobą niesie. Nie dozwolone jest jednak na naszym forum reklamowanie grup stakingowo-treningowych bez naszej zgody - nie ważne, czy zaprezentowana zostanie ona jako po prostu coaching ze stakingiem czy "grupowy windykator" . Tutaj takiej zgody nie ma i stąd nasza ingerencja. Grupa ta nie ma pozwolenia na działalność na naszym forum, w jakiejkolwiek formie.
wyciagnelismy reke i do samego gracza i do inwestorow, a tu sie grozby i bany posypaly ![]()
jako ze do forum nie ma juz dostepu madavaster, ktory koordynowal cala akcje
z ta chwila konczymy skup wierzytelnosci beethovena
wszyscy pozostali zainteresowani beda musieli poczekac az beethoven odrobi straty
Pokerstrategy przechodzi samo siebie ![]()
Dobra robota, wyj****e wszystkich ogarniających pokerzystów z tego forum
Napisane przez bondzyn
Żenada pokerstrategy...Dla osób, które nie zdecydowały się na skorzystanie z [wyedytowanej oferty] może jakieś podsumowanie, chociaż raz na półtora tygodnia?
takze prosilbym o jakies podsumowanie, problem od 2 tyg wejsc na forum napisac posta ? przegrac nie swoje pieniadze to miales czas
Witam, nie odzywam się, bo:
- staram się "odizolować" od tej sytuacji i skupić przede wszystkim na grindowaniu,
- od początku współpracy z GC leciałem BE, później dostałem solidny wpierdol na scoopach, natomiast obecnie odrobiłem większość strat i powoli zaczynam wychodzić ponad kreskę.
możemy liczyć na jakieś podsumowanie co, powiedzmy, 1.5 tygodnia?
P.S. Nie mów na głos G** C bo bany leco
Napisane przez Beethoven87
Witam, nie odzywam się, bo:
- staram się "odizolować" od tej sytuacji i skupić przede wszystkim na grindowaniu,
- od początku współpracy z GC leciałem BE, później dostałem solidny wpierdol na scoopach, natomiast obecnie odrobiłem większość strat i powoli zaczynam wychodzić ponad kreskę.
no i git, raz na tydzien / dwa taki wpis nie zaszkodzi, gl
Witam, odesłałem po 1% do: buddhazahir, JooZeeF, subagazi, bondzyn, Tomilidzons.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1twVcnXmjR1Ncuo_A2Idb_cTzsTMb7a7_b9mjYp2qqJw/edit?pli=1#gid=0
Potwierdzam, ze otrzymalem przelew od Betovena. Mam nadzieje, ze z resztą tez szybko sie rozliczysz i cala sprawa w koncu zostanie zamknieta czego wszystkim jej uczestnikom zycze. Powodzenia przy stołach no i cóż... Dzięki za profit
ja też potwierdzam
Hello buddhazahir,
We have transferred USD 154.58 to your account as requested by 'Beeethoven87'.
Good luck to you both.
Regards,
PokerStars Cashier