Skip to forum
Notifications
Clear all
206 Posts
50 Users
30 Reactions
73 K Views

Witajcie,

Reklamowanie tego typu usług jest zabronione na naszym forum. Proszę zaprzestać tego procederu.

@OzzyM - potraktuj to jako ostateczne ostrzeżenie.

Pozdrawiam,

jeneral86

Reply

Inwestor nie może przejmować udziałów innych inwestorów, w momencie gdy obie strony się na to godzą? Od kiedy to ingerujecie w kształt samych ofert? ?(

Reply
bondzyn

Żenada pokerstrategy...

Dla osób, które nie zdecydowały się na skorzystanie z [wyedytowanej oferty] może jakieś podsumowanie, chociaż raz na półtora tygodnia?

Reply

@Rebusik

Nie chodzi o ingerowanie w decyzje inwestora. Nie zezwalamy jedynie na reklamę różnego rodzaju podmiotów, świadczących takie usługi - to wszystko.

Pozdrawiam,

jeneral86

Reply
Toluvel

Witajcie,

Pozwolicie, że krótko wyjaśnię - nie ingerujemy w oferty, inwestycje i kontroferty. Wszyscy wiemy, z czym wiąże się staking i jakie ryzyko ze sobą niesie. Nie dozwolone jest jednak na naszym forum reklamowanie grup stakingowo-treningowych bez naszej zgody - nie ważne, czy zaprezentowana zostanie ona jako po prostu coaching ze stakingiem czy "grupowy windykator" . Tutaj takiej zgody nie ma i stąd nasza ingerencja. Grupa ta nie ma pozwolenia na działalność na naszym forum, w jakiejkolwiek formie.

Reply
Ayronn

The first rule of fight club is – you don't talk about fight club.

Reply
sz3sz

wyciagnelismy reke i do samego gracza i do inwestorow, a tu sie grozby i bany posypaly :why:

jako ze do forum nie ma juz dostepu madavaster, ktory koordynowal cala akcje
z ta chwila konczymy skup wierzytelnosci beethovena

wszyscy pozostali zainteresowani beda musieli poczekac az beethoven odrobi straty

Reply

Pokerstrategy przechodzi samo siebie :)
Dobra robota, wyj****e wszystkich ogarniających pokerzystów z tego forum :)

Reply
Bartku

za reklame trzeba zaplacic _cool:

Reply
pokerface1719

Napisane przez bondzyn
Żenada pokerstrategy...

Dla osób, które nie zdecydowały się na skorzystanie z [wyedytowanej oferty] może jakieś podsumowanie, chociaż raz na półtora tygodnia?

takze prosilbym o jakies podsumowanie, problem od 2 tyg wejsc na forum napisac posta ? przegrac nie swoje pieniadze to miales czas

Reply
Beethoven87

Witam, nie odzywam się, bo:
- staram się "odizolować" od tej sytuacji i skupić przede wszystkim na grindowaniu,
- od początku współpracy z GC leciałem BE, później dostałem solidny wpierdol na scoopach, natomiast obecnie odrobiłem większość strat i powoli zaczynam wychodzić ponad kreskę.

Reply
bondzyn

możemy liczyć na jakieś podsumowanie co, powiedzmy, 1.5 tygodnia?

P.S. Nie mów na głos G** C bo bany leco :(

Reply
pokerface1719

Napisane przez Beethoven87
Witam, nie odzywam się, bo:
- staram się "odizolować" od tej sytuacji i skupić przede wszystkim na grindowaniu,
- od początku współpracy z GC leciałem BE, później dostałem solidny wpierdol na scoopach, natomiast obecnie odrobiłem większość strat i powoli zaczynam wychodzić ponad kreskę.

no i git, raz na tydzien / dwa taki wpis nie zaszkodzi, gl

Reply
subagazi
Beethoven87

Witam, odesłałem po 1% do: buddhazahir, JooZeeF, subagazi, bondzyn, Tomilidzons.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1twVcnXmjR1Ncuo_A2Idb_cTzsTMb7a7_b9mjYp2qqJw/edit?pli=1#gid=0

Reply
subagazi

Potwierdzam, ze otrzymalem przelew od Betovena. Mam nadzieje, ze z resztą tez szybko sie rozliczysz i cala sprawa w koncu zostanie zamknieta czego wszystkim jej uczestnikom zycze. Powodzenia przy stołach no i cóż... Dzięki za profit :badteeth:

Reply
buddhazahir

ja też potwierdzam

Spoiler

Hello buddhazahir,

We have transferred USD 154.58 to your account as requested by 'Beeethoven87'.

Good luck to you both.

Regards,

PokerStars Cashier

Reply
JooZeeF

Również potwierdzam ;) :sdrink
Pozdro i GL na stołach ;) :sdrink

Reply
Tomilidzons

Dostałem, dzięki.

Reply
bondzyn