startujemy.
yoł.pierwsze 10 k rak za nami wiec czas na wpis.
gra pozostawiala troche do zyczenia lecz jak mogloby byc inaczej bedac mikro graczem.trafil sie jeden gruby spazz ,pare zlych hero call'i czy sick blefow ale mimo to wynik nie jest zly i staram sie grac co raz lepiej ;p
jest roznica miedzy wykresem a stanem rolla.turkow zadnych nie gralem ani zadnych innych limitow wiec tracker musial cos zgubic.
pozdro
dzisiejsza tragedia
rozdanie konczace sesje
PartyGaming - $0.10 NL (6 max) - Holdem - 5 players
Hand converted by PokerTracker 4
UTG: $22.91
Hero (CO): $25.25
BTN: $12.58
SB: $11.50
BB: $4.14
SB posts SB $0.05, BB posts BB $0.10
Pre Flop: (pot: $0.15) Hero has K♦ K♣
UTG raises to $0.30, Hero raises to $0.90, fold, fold, fold, UTG raises to $2.60, Hero raises to $5.50, UTG calls $2.90
Flop: ($11.15, 2 players) 7♦ K♠ 9♦
UTG checks, Hero bets $5.80, UTG calls $5.80
Turn: ($22.75, 2 players) 3♦
UTG checks, Hero bets $13.95 and is all-in, UTG calls $11.61 and is all-in
River: ($45.97, 2 players) 4♠
UTG shows A♦ Q♦ (Flush, Ace High) (Pre 32%, Flop 26%, Turn 77%)
Hero shows K♦ K♣ (Three of a Kind, Kings) (Pre 68%, Flop 74%, Turn 23%)
Hero wins $0.00
UTG wins $44.97
od poprzendiego raportu jest targedia nic nie trafiam a jak trafiam to nie wygrywam.blefcatch'uje zabijaja mnie rivery.a flipa z przewaga graniczy z cudem wygrac ;/
dzisiejszy dzien nic lepszy.sick run.trafiaja zawsze lepiej ode mnie.
mmo wyniku z gry jestem zadowolony.zaczelem grac bardziej agro bo nie chce zeby czerwien tak spierdalala.jedyne pocieszenie ze ten run sie trafil jak byl profit.troche to juz trwa tak ze nic tylko czekac jak w koncu przestana mi nutsy pokazywac i profit poworci.
szalu nie ma ;/
nie udalo sie zagrac zalozonej ilosci rak nawet mimo przedluzonego terminu a do tego swing pochlonal profit.