Ze stellarem i T$ jest około $550 profitu. Dzisiaj zrobię dzień wolny, bo nie miałem przerwy chyba od 3 tygodni, kolejny update więc w sobotę rano
Napisane przez duff2511
Ze stellarem i T$ jest około $550 profitu. Dzisiaj zrobię dzień wolny, bo nie miałem przerwy chyba od 3 tygodni, kolejny update więc w sobotę rano![]()
gg, grasz do 750 profitu czy jednak jedziesz dalej?
Napisane przez LarryWroclaw
gg, grasz do 750 profitu czy jednak jedziesz dalej?
Dokładnie do $700 profitu i rozliczamy, ale nie ma to większego znaczenia, bo będę wystawiał kolejny stejk zaraz po tym, teraz na NL50
Przez ten zapis o proficie spadł volume trochę, bo po dwóch sesjach założyłem, że +700 będzie znacznie szybciej niż po 50K
W każdy razie chciałbym za 4 dni rozliczyć ten stejk i zastanawiam się, czy po prostu nie grać niezależnie od wyniku te 4 dni, czy jednak celować w ten założony profit $700? Ewentualnie mógłbym rozliczyć już teraz i zrobić nową ofertę. Co o tym sądzicie?
EDIT: imo najlepsza opcja to rozliczyć profit teraz i dograć pozostałe 35K rozdań od zera
Jak coś, to moje 30%($225) jest do przejęcia, bo czeka mnie spory cashout
Wystawię dla formalności nową ofertę i wpiszę Wasze udziały, żeby było bardziej przejrzyście i mody się nie przyczepiły. Od Animusa i sokahra nie mam info jeszcze, więc poczekam pewnie do jutra z sesją.
Napisane przez duff2511
Jak coś, to moje 30%($225) jest do przejęcia, bo czeka mnie spory cashoutWystawię dla formalności nową ofertę i wpiszę Wasze udziały, żeby było bardziej przejrzyście i mody się nie przyczepiły. Od Animusa i sokahra nie mam info jeszcze, więc poczekam pewnie do jutra z sesją.
wezme 20%
Napisane przez Radi777
Napisane przez duff2511
Jak coś, to moje 30%($225) jest do przejęcia, bo czeka mnie spory cashoutWystawię dla formalności nową ofertę i wpiszę Wasze udziały, żeby było bardziej przejrzyście i mody się nie przyczepiły. Od Animusa i sokahra nie mam info jeszcze, więc poczekam pewnie do jutra z sesją.
wezme 20%
to jeszcze 10% left
Jeszcze nie wysyłaj, bo czekam na info od 2 inwestorów dla formalności(no chyba, że bardzo rzadko wchodzisz na forum, to możesz przelać teraz, żebym potem nie czekał nie wiadomo ile na wpłatę - najwyżej odeślę)
Napisane przez LarryWroclaw
Jeśli to dalej będzie NL25 to mogę przeznaczyć profit na udziały
czyli 25%?
ofc NL25, bo to jest w sumie ten sam stake
to zależy ile chcesz wziąć, bo na ten moment masz 21% i jest 10% left
Wcześniejsze rozliczenie profitu jest zawsze niekorzystne dla inwestorów, dlatego jestem na nie. Jednakże dostosuje się do głosu większości.
Napisane przez animus05
Wcześniejsze rozliczenie profitu jest zawsze niekorzystne dla inwestorów, dlatego jestem na nie. Jednakże dostosuje się do głosu większości.
Zrobimy w razie czego dodatkowe 15K rozdań gdyby był minus, ok? Jak chcesz, to mogę odesłać Tobie profit+wkład i ktoś inny przejmie udziały.
Kalkulator wariancji daje 7.5% szans na minus po 35K przy moim overall winracie, więc ez
Nie liczyłem, że dzisiaj jeszcze rozpocznę grę i planowałem już wyjście na balety, ale jak się sprzeda ostatnie 10% do powiedzmy 20 po północy, to zaczynam grind już dzisiaj, bo szkoda piątku
Zaraz założę nowy wątek.

55x99% =54.45
+stellar $50
profit z gry: $456.38
łącznie: $560.83
profit do odesłania, bez wkładu:
LarryWrocław 58.89
Michasia 19.63
sokahr 14.02
Animus 103.75 -37.5 za dodatkowe 5% udziałów= 66.25
Hej,
temat rozliczeń proszę przenieść do wątku stakingowego. W dziale railing jest tylko railing, a nie zawieranie/przedłużanie umów.
Pozdrawiam
U.