Znowu nad kreską:transpire:
Spoiler

BR przekroczył 2k więc jak będą dobre stoliki na 50tkach, spróbuję coś na nich ugrać:megusta:

Długi weekend za nami. Miałem nadzieję więcej pograć, ale się nie udało. Szkoda trochę, że lecimy pod EV, chociaż i tak nie ma co narzekać bo lecimy na dobrym upie ![]()
dzisiaj

całość

Nie grałem od ostatniego wpisu. Dzisiaj i jutro postaram się trochę podciągnąć.
Niedługo po wystawieniu tej oferty z firmy w której pracuję odszedł jeden gościu co przełożyło się na czas, który musiałem poświęcić robocie. Na tę chwilę widzę, że ciężko będzie dobić do 60k w zakładanym terminie, ale oczywiście się nie poddaję. W związku z tym mam pytanie: czy mam grać tylko gdy czuję się optymalnie i w razie niedogrania wszystkich łap zmieniać podział profitu, czy też gdy nie czuję się optymalnie mogę grać plo10 (gdzie nawet zmęczony nie powinienem mieć problemów z fieldem) ?
Dla mnie graj tak, żeby nie palić niepotrzebnie hajsu. Jak się to nawet czasowo przeciągnie trochę to nie będzie problem. W dalszym ciągu powodzenia i zrób w końcu jakąś wycieczkę w stronę pomarańczowej
Wiadoma sprawa, że nie może być mowy o paleniu siana. Zatem będę grał tak jak to tej pory:)
drugi:badteeth:

Odnośnie linii ev takie coś mi przychodzi do głowy: pomarańczowa do zielonej: