Day I
SNG:108
Profit:-308,22
Roll:2691,78
Grało się całkiem dobrze, w sumie 9 FT, ale niestety bez skilla we flipowaniu na nich, stąd zaczynamy od minusa
Dziś powinienem zagrać kolejną sesję
Day I
SNG:108
Profit:-308,22
Roll:2691,78
Grało się całkiem dobrze, w sumie 9 FT, ale niestety bez skilla we flipowaniu na nich, stąd zaczynamy od minusa
Dziś powinienem zagrać kolejną sesję
Raczej dobry start sesji...
http://www.boomplayer.com/en/poker-hands/Boom/9409663_481B7EB55F
Za moment kolejne ftki...
Day IV
SNG:41
Profit:-198,93
Total SNG: 320
Roll:3297,96
Dziś pograłem tylko chwilę, sity odpalające się co 10 min to jakaś tragedia, mam nadzieję, że tak nie będzie przez całe mistrzostwa...
Edit
Grałem jeszcze kilka sitów, korekta w wyniku...
Day V
SNG:76
Profit:-716,01
Total SNG: 396
Roll:2582,95
Dziś problemy były, żeby cokolwiek scashować, o ft mogłem marzyć jedynie... Jutro niedziela, liczę, że wreszcie będzie jakiś normalny ruch i da rade kręcić profity
Day VI
SNG:117
Profit:-682,96
Total SNG: 513
Roll:1899,99
Dalszy ciąg zjazdu, ostatni raz tyle ft bubbli co dzisiaj to miałem grając 18...
Kolejna sesja we wtorek
Potrzebuję $$, Pyt. do innych inwestorów - czy chce ktoś odkupić początkowe 5% za 100$?
Pozdrawiam, info na priv
Jakby teraz się staking kończył to by ci ta stówka nie wyszła. Mogę przejąć za 80$.
Napisane przez AABurzaAA
Jakby teraz się staking kończył to by ci ta stówka nie wyszła. Mogę przejąć za 80$.
poszedł priv
Day VII
SNG:67
Profit:-165,27
Total SNG: 580
Roll:1734,72
Sesja ładnie rozpoczęta szipem $8 a potem to samo co przez ostatnie dwie sesje;/
Jeżeli zamieniacie się jakoś % to dajcie mi znać, żeby przy rozsyłaniu nie było niedomówień później, że polałem nie tam gdzie trzeba, chociaż przy obecnym runie to może nie być co odsyłać...
Napisane przez Qsypal
(...) chociaż przy obecnym runie to może nie być co odsyłać...
Weź to wypluj!
Qsy po pierwsze nie zartuj sobie a po drugie przejelem 5% od larrego
cisnij cisnij
Napisane przez wantmemoney
Qsy po pierwsze nie zartuj sobie a po drugie przejelem 5% od larrego
cisnij cisnij
potwierdzam, anyway gl