siemka tu bede pisac jak idzie.
ftp 4mtt +56 ps 55mtt -1402:( dzis cos trza odrobic
narazie staczek w kickoffie dosyc przyjazny
panowie chce zresetowac staty w sharscopie zeby za nas liczylo ilosci gdyz strasznie mnie to meczy na drugi dzien i dlugo trwa tak bym podawal tylko stan rolla co wy na to?
i jak liczymy reentry czy jako 1 turniej czy jak byly 3 to jako 3 turki?
deepkow wczoraj bylo sporo ,ale braklo nadal minus,ale zmierza ku lepszemu napiszcie co z tym sharkscopem on ilosci mtt podaje dobre tyle ,ze blednie podaje rebuye . i to dosyc istotone. wczoraj :
ftp
-305$(6mtt-+3 reentry)
ps:
- 425$ (75mtt )
pozniej zsumuje oba posty razem i podam liczby lece ogarnac teraz fotel do gry,zeby miec lepszy komfort.
co do sesji poprawa jest ,ale chyba przejde na pare nocek badz porankow zeby odrobic straty. i tutaj chcialbym grac takie turki w nocy jak nightly 162 z satki dajcie znac co o tym myslicie pozdro
wogole fajnie by bylo jakby wszyscy zalozyli skype wtedy tworzymy grupe i na snapie kazdy wszystko wie i uzgodnienia tez by jakies mozna robic
Jak dla mnie nocne sesje sa jak najbardziej w porzadku. Co do turniejow 100+, to jesli odpowiednio ulozysz schedule, zeby zostac, przy zalozonym avBI, to nie ma problemu.
Sharkscope: Zrob screena z ostatniego tygodnia i zaznacz na wykresie, gdzie zaczyna sie stejk, by kazdy wiedzial do czego sie odwolac (niestety ja nie mam jak tego zrobic, bo jestem w pracy).
Mojego skype'a masz
Co do dokumentacji stejka, to mozesz sprobowac prowadzic arkusz ze schedule, gdzie bedizesz wrzucal wsyzstkie R/A, Re. Dzieki temu na pewno wszystko zostanie dokladnie rozliczone i nie bedzie miejsca na niedogadanie, chociaz wiem, ze moze byc to klopotliwe. Jednak mamy przed soba dosyc dluga (mam nadzieje) wspolprace i mysle, ze warto przetestowac taka opcje.
bardzo wszystkich przepraszam.
ale mialem kilka spraw miedzy innymi oblewanie urodzin syna mojego brata gdzie bede chrzestnym i troszke live pykalem
ostatnia sesja
-363 18mtt ps
od tego tygodnia juz jedziemy opor i po shipki i po profit
Napisane przez Stokir
:sdrink :sdrink :sdrink
zaczalem od 22 i na dzien dobry b5 QQ<AK h55 JJ<AK
ehh
niesetty maly minus po niedzieli podsumuje jak wstane od dzis ogien opor i chyba nocki lub mix sm itm na ftp w porannym ft ale tylko 5:(
oo dodalem posta i go nie ma ciekawe.
w nocy posumuje wszystko bo 2 sesje nie wpisane
Fakt, slabo to wyglada juz na stacie. Mialo byc podsumowanie poprzedniej sesji i nawet tego nie ma :/