Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Rail Wombat 6max

31 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
5,148 Wyświetlenia
Wombat

Tutaj będę wrzucał info odnośnie stackingu, który już trochę trwa.

Sytuacja finansowa tego stackingu jest raczej słaba, wziąłem dzisiaj dokładny audyt, podliczę go jakoś przed wieczornym treningiem MTT.

Z góry uprzedzam, że nie odpisuję posty w tym topicu, więc jeśli chcecie się ze mną skontaktować to wszelkie pytania proszę kierować na skype : Wombatox1, albo na priv tutaj, na skype jestem większość dnia, kontaktu ze mną co nie miara.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
30 odpowiedzi
Wombat

Ok, podliczyłem 6maxy od początku stackingu w oparciu o audyt przesłany mi przez pokerstars. Pod koniec stackingu podliczę wszystko jeszcze raz dokładnie, by wyeliminować jakiekolwiek błędy.

Stan rolla stackingowego na dzień dzisiejszy:
4070$
FPP: 33k (dokładną wartość podliczę pod koniec stackingu, teraz nie ma to sensu)
Stan rolla z FPP:
4603$

Volume jest niski dlatego, że zdecydowaną większość turniejów rozgrywam z wpisowym 15$, a nie jak szacowałem z 60$, gierki 30$ tylko okazjonalnie są profitowe i nie chcę grindować wyższych, nieprofitowych stawek, tylko po to, by uwinąć się w czasie z FPP, odbiłoby się to negatywnie na rezultatach, na czym mi, ani wam nie zależy.

Postaram się rozegrać jak najwięcej z tego co możliwe do końca lutego, jednak nie zważając na wynik stacking kończy się z dniem 28.02.

Wszelkie pytania, sugestie proszę kierować na skype bądź priv, tutaj nie będę odpisywał na żadne wiadomości, tylko będę wrzucał stan rolla stackingowego przed i po każdej sesji.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
babel92

Napisane przez Wombat
gierki 30$ tylko okazjonalnie są profitowe i nie chcę grindować wyższych, nieprofitowych stawek, tylko po to, by uwinąć się w czasie z FPP, odbiłoby się to negatywnie na rezultatach, na czym mi, ani wam nie zależy.

_thumbsup:

gl :)

Odpowiedz
Cytat
Wombat

Dzisiaj rozegrałem niewiele turniejów, 150$ do przodu, volume niespecjalnie, bo grałem je do nagrywania video live 15$ 6max.

Stan rolla z FPP:
4754$

Odpowiedz
Cytat
babel92

sup ?(

Odpowiedz
Cytat
Wombat

Dzisiejsza sesja z FPP break even.

stan rolla z FPP:
4754$

Odpowiedz
Cytat
Wombat

Dzisiaj 137$ do przodu.

Będę liczył teraz samego rolla, z FTP z dnia wczorajszego, na koniec podlicze dokładnie całe FPP i kase razem.

stan rolla (z FPP z dnia 10.02):
4894$

kurcze typa miałem za rega
http://weaktight.com/5502951

Odpowiedz
Cytat
dark1one

kropa i gl ;) widzę, że porządnie się wziąłeś za staking :)

Odpowiedz
Cytat
Wombat

Ciagle do przodu

4930$

Ciekawostka : Na 90% jest to poprawne zagranie (po prostu jeszcze nie policzyłem dokładnie, nie mam 100% pewnosci):
http://weaktight.com/5502951

Odpowiedz
Cytat
wiktor892

Mógłbyś wrzucać też procentowe zaawansowanie pracy. Ile do końca. Taka sugestia od inwestora:) GL

Odpowiedz
Cytat
Wombat

Dzisiaj 92$ w plecy.

4838$

Łączna ilość FPP około 35k (policzę dokładnie z audytu na koniec lutego, teraz nie ma to żadnego sensu).

Nie chcę by to było dla kogokolwiek zaskoczenie, ale po 2 miesiącach ten stacking kończę z ostatnim dniem lutego, tak jak wspomniałem tutaj w 2 poście. Do tego czasu nie ugram 100k fpp. Mam powody by kończyć ten stacking po 2 miesiącach, wymyślę jakąś rekompensatę dla was, ale tej decyzji nie zmienię.

Co nie zmienia faktu, że ostro cisne z stackingiem do końca lutego

Odpowiedz
Cytat
Wombat

Mam dobrą wiadomość. Źle liczyłem $ z audytu z P*, zwróciłem na to uwagę, bo wyniki na sharku były nieco inne. Na koniec stackingu jeszcze dokładnie sprawdzę, czy wszystko się zgadza, wtedy krok po kroku to ogarnę.

Na szybko roll : 5301

Z FPP ~ 5850

W kolejnych sesjach bede podawał tylko stan rolla, FPP na końcu policzę.

Pisze o tym teraz, a nie na końcu bo po to jest ten rail, a pewnie znaleźliby się jacyś brąz-mistrzowie, którzy stwierdziliby, że na pewno chciałem kogoś oszukać.

Dzisiaj nie gram, jutro gram.

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez Wombat

Pisze o tym teraz, a nie na końcu bo po to jest ten rail, a pewnie znaleźliby się jacyś brąz-mistrzowie, którzy stwierdziliby, że na pewno chciałem kogoś oszukać.
.

Ja z dumą noszę brąz :challenge

Bo nie płace pokerstrategy za materiały szkoleniowe, których nie ma. :pokerface:

Odpowiedz
Cytat
dark1one

Napisane przez Wombat
a pewnie znaleźliby się jacyś brąz-mistrzowie

ooooo, od teraz brąz będzie gorzko smakował...

Napisane przez Wombat
którzy stwierdziliby, że na pewno chciałem kogoś oszukać.

Moim zdaniem, gdybyś chciał oszukać, to byś tego po prostu wcale nie powiedział, to jest bardziej chytre :P

Napisane przez Wombat
Z FPP ~ 5850

No i świetne wieści, gl i skończ na ładnym plusie :)

Odpowiedz
Cytat
Wombat

Dzisiaj odpalałem trochę 30$ do sesji.

sesja + 104$

roll : 5405$ + FPP

http://weaktight.com/5517657

Odpowiedz
Cytat
8dyb8

Napisane przez Wombat
Co nie zmienia faktu, że ostro cisne z stackingiem do końca lutego

godzinka dziennie i 15 sitow to ostre cisniecie? dajesz rade :D
spoko, fajnie takie bumhuntowe sesje robic byle skonczyc dzien na jakis maly plusik, gorzej jak wpadnie -15bi to wtedy bedziesz musial chyba tydzien odrabiac ;)

Odpowiedz
Cytat
Wombat

Dzisiaj też trochę fajnych 30$ się znalazło.

sesja +126

roll : 5531$ + FPP

To jest raczej rozdanie dla tych, którzy mają styczność z tego typu zagraniami. Vs jakiś nowy reg, sporo 15$ dzisiaj odpalał.

http://weaktight.com/5527164

Odpowiedz
Cytat
babel92

z fpp jakos b/e?

Odpowiedz
Cytat
dark1one

z tego co liczę, to z fpp powinno być już ponad 550$ bonusiku, czyli już lekko ponad kreskę :fdrink

Odpowiedz
Cytat
Wombat

Dzisiaj -139$

roll : 5392$ + FPP

Specjalnie interesujących handów nie było

Odpowiedz
Cytat