.
1005/2000 roll 11 761$, w końcu chyba coś na poważnie się ruszyło do przodu
zaczynają siadać większe satki i jakoś gra się przyjemniej..
Jeśli będzie mi nadal szło dobrze i zdołam w tym tyg. odrobić straty i już zaliczać profit to z chęcią przejmę ten 1%.
Spoko ja i tak chce oddać po realnej cenie także jak wolisz ♠_thumbsup: w takim razie GL ♠_drink:
z chęcią bym Ci odsprzedała TomKKKK
Maciejko może tak być, nie masz nic przeciwko? ♠_biggrin:
no problem, dokończę sesję i podliczę, żebyście wiedzieli jaka realna wartość będzie
Jaki Ty miałaś nick na starsach ? możesz podać to co jest po "b" bo początek pamiętam
1108/2000 roll 12 506 $, zatem 1% = 125$. Już Ci podesłałem, a Tom w wolnej chwili wpłać na maciejko21 125$.
MACIEJKO TO FISH LEPIEJ OSZCZEDZAJCIE SWOJE PINIONDZE
JAK COŚ TO ODKUPIE OD KOGOŚ %% ZEBY WAS RATOWAĆ.
W weekend dokonałem review poszczególnych satek pod kątem ich opłacalności i wariancyjności, w grudniu dokonam pewnych korekt, które powinny przynieść zyski, a dokladniej to ograniczyć straty. Nie może być tak, że siedze i grinduje sporo, a potem oddam to wszystko na satkach do thrilla, gdzie 6-7 satek może mnie kosztować 500$, a trafienie takiej satki bądź nie to po prostu gamblerka.
Nie chce tutaj pisać zbyt wiele szczegółów bo sporo osób grających satkich obserwuje wątek. Ogólnie rzecz biorąc, mniej gamblowania, a więcej zarabiania poprzez ciężką pracę. Mam nadzieję, że efekty będą już w grudniu widoczne.
Nie chce tutaj pisać zbyt wiele szczegółów bo sporo osób grających satkich obserwuje wątek.
A już zacierałem ręce
Napisane przez maciejko21
zaktualizowałem też listę inwestorów.
hej,
Czy to jest aktualna oferta? https://forums.pokerstrategy.com/pl/forum/thread.php?threadid=399099 ?
Liczę, że jestem zapisany jako inwestor, ale nie mogę nigdzie tego znaleźć.
Proszę o potwierdzenie - pieniążki poszły od ręki.
Pozdrawiam