.
No prawie pół rolla w takim tempie to faktycznie słabo i teraz coś mi zaświtało dlatego mam kilka pytań. Wcześniej nie skojarzyłem ale teraz znów spojrzałem twój wykres z tych gierek gdzie ostatnie 1k satelit to okres break even i sobie uświadomiłem że nie tak dawno nastąpiła zmiana w turkach turbo i okres rejestracji to teraz 60 minut a nie 90, nie wiem czy dotyczy to tego co grasz ale tak teraz to sobie układam i tak może być dlatego piszę. Patrzyłem jak grasz i rejestrujesz się w ostatniej minucie dodatkowego czasu, czyli przez 30 minut do add ona bierzesz masę rebuyów, a wcześniej od razu był add on i była spora oszczędność w kasie. Nie uważasz że przez to jesteś od 1k turków be (teraz na stacku poszła połowa rolla) i teraz nie jest to zbyt dochodowy sposób na satelity? Nie należałoby ich grać od początku? Sam stwierdziłeś że skill jest na wyższym poziomie niż na początku a wyniki pokazują jakby było odwrotnie. Z góry dzięki za odpowiedź :fdrink (zaraz się okaże że te satelity zawsze miały 60 minut dodatkowej rejestracji i wyjdę na donka
)
Napisane przez pszczola321
No prawie pół rolla w takim tempie to faktycznie słabo i teraz coś mi zaświtało dlatego mam kilka pytań. Wcześniej nie skojarzyłem ale teraz znów spojrzałem twój wykres z tych gierek gdzie ostatnie 1k satelit to okres break even i sobie uświadomiłem że nie tak dawno nastąpiła zmiana w turkach turbo i okres rejestracji to teraz 60 minut a nie 90, nie wiem czy dotyczy to tego co grasz ale tak teraz to sobie układam i tak może być dlatego piszę. Patrzyłem jak grasz i rejestrujesz się w ostatniej minucie dodatkowego czasu, czyli przez 30 minut do add ona bierzesz masę rebuyów, a wcześniej od razu był add on i była spora oszczędność w kasie. Nie uważasz że przez to jesteś od 1k turków be (teraz na stacku poszła połowa rolla) i teraz nie jest to zbyt dochodowy sposób na satelity? Nie należałoby ich grać od początku? Sam stwierdziłeś że skill jest na wyższym poziomie niż na początku a wyniki pokazują jakby było odwrotnie. Z góry dzięki za odpowiedź :fdrink (zaraz się okaże że te satelity zawsze miały 60 minut dodatkowej rejestracji i wyjdę na donka)