Chyba odegrał wasz hajs :yaoming :
Napisane przez Countit
...
Z góry od razu, każdy dollar kasy której wam sie należy wróci też do was, staram sie żeby jak najszybciej to sie stało, ale na pewno nikt nie zostanie ominęty.
ta... już gdzieś to słyszałem
Napisane przez sviestas
...
niestety jest tak jak pisal tu ambient...nie chce wdawac sie w szczegoly,nie ma to teraz zadnego znaczenia jak do tego doszlo,wazne jest to ze dalem poprostu dupy...jest mi strasznie przykro z tego powodu i przepraszam ze zawiodlem wasze zaufanie,oczywiscie jak tylko zaczne zarabiac jakies hajsy kasa kazdemu zostanie zwrocona.ponizej podsumowanie ile komu musze przelac:...
bede tu updejtowal ta liste jak zaczne wysylac hajsy,niestety w tej chwili nie jestem w stanie podac zadnej przyblizonej nawet daty
gdzie są hajsy sie pytam!
Napisane przez AABurzaAA
KlikChyba odegrał wasz hajs :yaoming :
za 30 kafli to bym easy leciał, przecież jak już za 500 poleciałem...
@DominXTC: możesz jak najbarzdziej w to wątpić, ale tak jak pisałem pierwsze hajsy będe za jakieś 2 tyg a reszta mam nadzieje że nie długo po.
pytanie do moderatorów, dlaczego został dopuszczony staking z sieci spoza pokerstrategy (WPN)?
W ofercie należy zaznaczyć, na jakich poker roomach odbywa się staking. W grę wchodzą tylko poker roomy z oferty PokerStrategy.com. Wyjątkiem w przypadku ofert dotyczących turniejów jest 888poker oraz Full Tilt Poker. Nie ma on jednak zastosowania jeśli chodzi o oferty odnośnie stakingu cash games oraz Sit and Go.
Driver nie szukaj teraz dziury w całym.
Kibicuję Countitowi, bo pamiętam go jeszcze sprzed sporego kawałka czasu, kiedy ninjai i G0more nagrywali dla PS, a inwestorom życzę jak najszybszego odzyskania kasy.
Napisane przez Countit
Napisane przez AABurzaAA
KlikChyba odegrał wasz hajs :yaoming :
za 30 kafli to bym easy leciał, przecież jak już za 500 poleciałem...
@DominXTC: możesz jak najbarzdziej w to wątpić, ale tak jak pisałem pierwsze hajsy będe za jakieś 2 tyg a reszta mam nadzieje że nie długo po.
w sumie to już różne rzeczy pisałeś, ciekawe jak będzie tym razem..
w tej sytuacji przy takim poslizgu czasowym, nie widze innej opcji niz oddania 100% poczatkowego wkladu
Sorry Panowie, nazwijcie mnie trollem, lotto mi to...., ale "wypłata na życie", gra za T$, by się odbudować, znam to z bloga Panamórz, który przynajmniej niczego nie podpierdolił
Napisane przez Countit
BR steht bei 100$ oder so, keine lust zu schauen, am montag muss ich 850 zloty fuer kaution bezahlen, keine ahnung welches Wunder mich da retten soll und dann auch noch heute diese Scheisse, JA WAS SOLL DER MIST?
Miałeś gołą dupę, miałeś czarny członek, teraz ostała Ci się jedynie czarna dupa....
Volksdeutsch bloguje sobie na niemieckim forum w najlepsze. Nie wiem czemu mu nie narobicie gnoju tam, ostrzegając naszych zachodnich sąsiadów.
Z tą dupą to może nie taka głupia myśl, zrobi parę przebieżek ala filmik za $$$ i będzie na zwroty :fdrink
minęły 2 tygodnie.
nie znam niemieckiego, więc nie wiem co tam słychać, ale sam fakt że piszesz z Niemcami a nie tutaj, gdzie jeszcze masz staking jest dosyć wkurwiające
może jakies info po polsku, hm?
ciekawe ze stakowanie blackmembera może być tak żenujące, status nic nie zmienia, ale chyba żaden inwestor nie spodziewał się takiego cyrku
Napisane przez URJoke0
Volksdeutsch bloguje sobie na niemieckim forum w najlepsze. Nie wiem czemu mu nie narobicie gnoju tam, ostrzegając naszych zachodnich sąsiadów.![]()
Ostrzeglam ... wkleilam Niemcom link tego stejka ... bo nasz szanowny kolega juz kombinowal nowy stejk ... masakra ale czarny czlonek za takie cos nalezy sie ale w ...
Napisane przez Lakshanya82
Ostrzeglam ... wkleilam Niemcom link tego stejka ... bo nasz szanowny kolega juz kombinowal nowy stejk ...
Napisz tam, że zajumał hajs oprócz podania linku.