Graty wyników. Sorry ale z tym bonusem ale nie dam rady pomóć.
GL
hej, nie wiem jak idzie, bo konsekwentnie nie patrzę do kasjera.
W sobotę wieczorem, wrzucę wykres. Jeśli chodzi o odczucia to gra mi się bardzo dobrze. Mam wrażenie, że ten limit mam już rozpracowany.

Wyniki na dobry plus, volume bardzo słabe. Dzieje się tak z dwóch powodów:
1. Jak zaczynałem stacking byłem bezrobotny i miałem cały dzień na grę. Następnie to się zmieniło i czasu mam mało.
2. Ogólny chaos i nieogarnięcie.
Od przyszłego tygodnia mam ściśle wyznaczone codziennie (poza niedzielą) 5 godzin na grę w pokera. To są żelazne ramy czasowe, żadne inne sprawy poza pracą i stackingiem mnie nie interesują i niczym innym nie będę się zajmować. To da 2-2,5k rąk dziennie. Chciałbym podkreślić, że niski volume w żadnym wypadku nie wynika z tego, że sobie was lekceważę, cały czas chcę zakończyć stacking jak najszybciej i ciągle mi coś w tym przeszkadza. Mam nadzieję, że w końcu uda mi się ogarnąć i to przyśpieszyć.
W porządku, najważniejsze żebyś grał swoje i tutaj na bieżąco updateował, reszta to są sprawy drugorzędne.
Powodzenia
Dzięki za wyrozumiałość.
Mały raport z placu boju. Jak zwykle volume nie poszedł zgodnie z planem. W poniedziałek zagrałem 1,5k, we wtorek 1,4, wczoraj 2k. Dzisiaj po 700h szybko przegrałem sześć stacków pod rząd i dopadło mnie dawno już nie pojawiające uczucie tiltu. Muszę dzisiaj niestety awaryjnie przerwać grę. Nie wiem czemu, ale dosyć mocno mnie to ruszyło i nie ma sensu dalej grać, bo bym zaczął spazzować.

Fajny wykres. Miła odmiana widzieć, że ktoś na stakingu na NL10 pokonuje ten limit, zamiast bycia BE i szukania usprawiedliwień. ♠_thumbsup:
Dzięki Gratek za miłe słowa. Mam nadzieję, że nie przedwczesne. ![]()
W piątek nic nie zagrałem. Dzisiaj zrobiłem sesję 2k rąk. Nie mam już siły grać, coś mi w ogóle nie idzie w tym tygodniu. Mam nadzieję, że w przyszłym będzie lepiej.
Wyniki z tego tygodnia:

Wykres całości:

Najnowsze wyniki:

Następny wykres wrzucę tradycyjnie za tydzień po sobotniej sesji.

Cały tydzień miałem non stop problemy z internetem. Dlatego volume tym razem jeszcze słabszy niż zwykle. Zostało 18k rąk, postaram się zrobić to jak najszybciej.
Krótkie info dotyczące rakebacku. Kupiłem już dwa stilery za $10 i dobijemy jeszcze do jednego za $50. Liczba uzbieranych fpp na ten moment to 3234.
Niestety od ostatniego updatu nie zagrałem ani jednej ręki. Mam okropne probemy z internetem, to znaczy codziennie przez większość dnia go nie mam! Wygląda to tak , że np rano nie mam internetu, później po dziewiątej jest przez dwie godziny, później nie ma i dopiero po 22 się pojawia. To już trwa drugi tydzień. Byłem dwa razy w salonie mojego operatora i za jednym i drugim razem usłyszałem, że problemy techniczne zostały rozwiązane i teraz już będzie wporządku i ciągle jest to samo. W weekend cały dzień będę w domu i poprostu jak na jakiś czas pojawi się połączenie to odpale sesję, w tygodniu nie mam takiej możliwości, żeby siedzieć w domu i czekać na internet.
Do końca zostało 18k rąk i jak vectra się ogarnie to jest max półtorej tygodnia.

Tak to wygląda na ten moment.
Dzisiaj cały dzień miałem internet, mam nadzieję, że to już koniec problemów technicznych.
Teraz nie mam już siły grać, jutro rano wstaję i od razu biorę się za grind.

Właśnie się dowiedziałem o pewnej ważnej sprawie i muszę pojechać w jedno miejsce. W domu będę prawdopodobnie dopiero w poniedziałek, więc dzisiaj i jutro nie będę dostępny.
W przyszłym tygodniu na 100% koniec stakingu i rozliczenie.
Powitać, jak tam idzie? Daj znac jesli rozważałbyś dalsze stakngi, w tym na wyższe stawki.