grom
gram
e/
Roll: 12675$
edit po ochlonieciu /
szkoda 3ciego miejsca
bylby juz naprawde calkiem niezly profit
ok to rozliczmy poki mamy profit pierwszy od 5 miesiecy a ja musze pewne oplaty uregulowac.. : <
Napisane przez pankarek
ok to rozliczmy poki mamy profit pierwszy od 5 miesiecy a ja musze pewne oplaty uregulowac.. : <
thats poker
zakonczyc stejka i prezentowaloby sie to nastepujaco:
sz3sz - 25% 2500 + 370
dark1one - 20% 2000 + 296
Ringo7030 - 20% 2000 + 296
tom.ziom - 10 % 1000 + 148
szpaq - 10% 1000 + 148
jerryfci - 7,5% 750 + 111
kylsonn1 - 5% 500 + 74
kanar007 - 2,5% 250 + 37
jesli ogarne wszystkie sprawy i bede mogl znowu poswiecic caly czas na gre / analize / szkolenie to oczywiscie zaloze kolejnego
spoko, wyszlo jak wyszlo
pod katem etyki pracy (aka napierdalania sesji dzien w dzien i nie marudzenia ze nie idzie) pozostawiles bdb wrazenie :sdrink
szkoda konczyc, ale odrobiles panszczyzne, chwala Ci za to. klepnij mi rezerwacje na nastepny stejk, moj nick na p* taki sam jak tu
@sz3sz +1
Napisane przez sz3sz
spoko, wyszlo jak wyszlo
pod katem etyki pracy (aka napierdalania sesji dzien w dzien i nie marudzenia ze nie idzie) pozostawiles bdb wrazenie :sdrink
dokładnie
nie rozumiem w ogóle dlaczego przy twoim temacie railingowym jest jedna łapa w dół. jestes uczciwy i pracowity, a mtt są po prostu mega swingowe
dzieki za stak i jesli bedziesz coś wystawiał w przyszlosci chetnie cos wezme
zaczalem juz rozsylac hajs.. poki co poszlo do nastepujacyh inwestorow: sz3sz, Dark1one, Ringo, tom.ziom, Szp4Q.. jutro wysylam do: jerryfci, kylsonn1 i Kanar007 ![]()
oczywiscie na nastepnego longa pierwszenstwo maja obecni inwestorzy + Kaeresen.. kazdemu dam znac na priv
a co do lapek w dol to sporo dostalem po pierwszej torbie
mi też rezerwuj jakbyś się jeszcze zdecydował, naprawdę robi wrażenie, pracowicie, bez narzekania na run, super ze zakonczyles profitem, graty. :fdrink jeden z najlepszych staków na forum
Napisane przez Kanar007
Dzięki za profit :sdrink
Dodałem ocenę wątku i już jest ♠_thumbsup:
:sdrink
Kanarinho jeszcze jakbys mogl to podaj nicka na starsach bo nie znam : <