A jak radzisz sobie z HUDem?
Czy RB za sesję NL100 będziesz w stanie jakoś odizolować od poprzednich gier?
A jak radzisz sobie z HUDem?
Czy RB za sesję NL100 będziesz w stanie jakoś odizolować od poprzednich gier?
Jakiś nieogarnięty ten Twój railing. Pisz stan rolla a potem profit z sesji :sdrink
Z tego co widziałem w ofercie to aktualizacje mieliście dostawać w każdy poniedziałek, więc co się spinacie?
Właśnie też to zauważyłem, i już nie piszę. Ale to i tak trochę olewcze wobec nas. Powinien być codziennie
Nie, nie codziennie. Raz w tygodniu podsumowanie wystarczy, ale trzy slowa co jakis czas:
"idzie, chujowo" np i wiemy na czym stoimy
Takie warunki zaakceptowaliście wykupując cegiełkę, to teraz musicie się tak bujać ♠_cry:
Napisane przez ewka933
pszczola go away...
Skoro osoba która nie miała zamiaru wykupić cegiełki w ofercie, przeczytała ją dokładniej, to należy się dobrze zastanowić nad następną inwestycją i dokładnie ją przeczytać, a nie teraz pisać głupoty w wątku railingowym. Jedyne do czego można się doczepić to forma aktualizacji, ale to że co chwila się dopytujecie jak idzie to przesada, skoro warunki były jasno ustalone, i tego typu posty zachowaj sobie dla siebie... czekaj spokojnie do poniedziałku.
nie wiem jak Twoja odpowiedz dotyczy się do tego co napisałam? To jest nasz problem, chociaż problem to niekoniecznie dobre słowo, nie Twój. Więc odejdź...
To jest forum publiczne i mogę się wypowiadać również i w tym temacie
Zwróciłem wam uwagę na coś czego nie zauważyliście, i wydaje mi się że reakcja powinna być milsza a nie: "odejdź". Tak czy inaczej, zakończmy naszą rozmowę w miłej atmosferze, więc gl w inwestycji :fdrink
Napisane przez Strider444
No dokładnie. A tak to mam wrażenie, że on poszedł balować za nasz hajs a nie gra
Jestem właśnie na Dominikanie i piję za wasz hajs ![]()
- Podsumowanie wrzucane co tydzień w poniedziałek rano,
Nie zaglądam ani na forum, ani do railingu częściej niż raz na tydzień.
pszczola321 dzięki za próbę wyjaśnienia sytuacji, ale mimo wszystko proszę abyście się tutaj nie kłócili. Nikomu to nie jest na rękę.
Idzie dobrze, mimo, że przegrywam sporo flipów to jestem na plusie (2bi), gra mi się dobrze i daję rade rozgrywać zakładane ilości rozdań. Update oczywiście będzie w poniedziałek.
@z7aim
Co masz na myśli pytając o huda? Rakeback można łatwo wyliczyć z ilości SP
Spoko Refic, nikt Cie nie podejrzewa o kradzież, przynajmniej nie ja
Po prostu pierwszy update był taki jaki był, więc prawie go nie było i chyba tylko o to nam chodzi ![]()
A pszczoła sry, ale na Tobie odbiłam sobie ciężki frustrujący tydzień w pracy
@z7aim
Co masz na myśli pytając o huda? Rakeback można łatwo wyliczyć z ilości SP
Fakt, chociaż nie próbowałem tego wyliczać, z PKR Points pewnie też się da.
A co z Equalizerem? Jest szansa na płatne miejsce czy konkurencja gra 24/7 nie pozwalając skoczyć w rankingu?
Pytam o HUDa bo na PKR nie działa fajnie na więcej niż jednym stole, chociaż na NL100 może grasz tylko na jednym i problemu nie ma
Napisane przez z7aim
@z7aim
Co masz na myśli pytając o huda? Rakeback można łatwo wyliczyć z ilości SPFakt, chociaż nie próbowałem tego wyliczać, z PKR Points pewnie też się da.
A co z Equalizerem? Jest szansa na płatne miejsce czy konkurencja gra 24/7 nie pozwalając skoczyć w rankingu?
Pytam o HUDa bo na PKR nie działa fajnie na więcej niż jednym stole, chociaż na NL100 może grasz tylko na jednym i problemu nie ma
![]()
Jedna z aktualizacji holdem managera rozwiązała ten problem. Hud działa normalnie już od kilku miesięcy
Nie gram na 1 stoliku, optymalne dla mnie jest 4-6, z naciskiem na 4. Przez to niestety trzeba siedzieć 4-5h żeby zagrać 1k rozdań, ale mimo wszystko stawiam na jakość, a nie na ilość.W equalizerze jakaś kasa na pewno wpadnie. Wątpię, że będzie to bardzo dużo, ale zawsze jakiś dodatkowy rb.
Na Dominikanie jest poniedziałek rano, więc robię update
Odpuściłem sobie trochę granie w weekend. Tydzień temu stoliki były słabe, a ja mimo to grałem przez co był lekki zjazd w dół. W tym tyg. stoliki znów nie były najlepsze, a ja wolałem odpuścić.Być może dzięki temu jesteśmy na plusie.
po 7270h +259,21 z rb jakieś ~ 150 na razie się uzbierało. Equalizera nie biorę pod uwagę.
Napisane przez Strider444
No i gdzie ten update?
Przez zamieszanie ze strefami czasowymi pomyliłem poniedziałek z wtorkiem. Powrót z Dominikany namieszał mi w głowie ![]()
A poważnie przepraszam was bardzo, byłem bardzo zajęty i dopiero dorwałem się do kompa.
Za mną najgorszy tydzień pod względem czasu, miałem go bardzo mało przez co ucierpiała ilość rozdań.
Mimo wszystko wynik jest fajny, bo po 9148h jest +$810,22. Do tego doliczyć można jakieś dwie stówy z rb.
Na ten tydzień stawiam sobie cel, 8k rozdań. Update będzie w poniedziałek wieczorem albo wtorek koło południa.
Strider, następnym razem linczowanie poproszę godzinkę później ♠_thumbsup:
ps. czekam na maila od pkr w związku z equalizerem. Przegapiłem ostatnie dni rankingu i nie wiem czy załapałem się do kasy.