Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Swist railing !

41 Posty
11 Użytkownicy
0 Reakcje
3,318 Wyświetlenia
CichyGrzmot

Daj w 1szym poscie linka do oferty, plz.

Odpowiedz
Cytat
eatmyroll

Wyrzycasz MTT przy takim spadku czy jedziemy do konca bez ogladania sie na stan rolla :P

Odpowiedz
Cytat
Swist87

W sumie można zawieścić granie MTT do czasu aż roll wróci do jakiegoś normalnego poziomu. Chyba że któregoś dnia będę czuł że jest run good to odpale coś ;)

Odpowiedz
Cytat
TomaszPB

Jestem za zawieszeniem MTT gdyż to na MTT przegrałeś zdecydowaną ilość kasy. Wydawało mi się, że MTT miały być dodatkiem a ze wszystkich gierek które rozegrałeś 30-35% to MTT. Do tego na MTT przegrałeś ponad 1k$... Zdecydowane zawieszenie i poprawa volume sitków.

Odpowiedz
Cytat
Swist87

sorry, ale nie wiem jak ja mam zrobić profit w tej zjebanej grze farta kiedy na FT wpierdala sie kolejno AK<AQ i w monster pocie AA<<AQ<<33... GJ stars, czekam na więcej ;C

Odpowiedz
Cytat
Swist87

Każdego dnia jest to samo... bad beat, bad beat, bad beat itd. co do flipów to nawet nie pamiętam kiedy udało mi się wygrać takiego na semiFT/FT ;<

Turnieje: 604
Profit: -1449

Odpowiedz
Cytat
GibkiJoe

nie lam sie, musisz poprostu zaakceptowac to co sie dzieje i czekac az los sie odwroci :)

Odpowiedz
Cytat
Swist87

ciągle w dół ... 4x suckout na smiFT dziś ;) nie wiem dlaczego stary mnie tak nie lubią, rzygam już tym, non stop po dupie

Turnieje: 660
Profit: -1825

Odpowiedz
Cytat
Swist87

Sytuacja wygląda tak: zostało 1029$, zagranych 700 turków. Nie będę już płakał nad runem ale muszę powiedzieć że w najczarniejszych snach nie spodziewałbym się takiego czegos... Odbiło się to kolejny raz na volume, ale ciężko się gra jeżeli wszystko jest do tyłu.
Chciałbym wszystkich przeprosić za wyniki... boli to tym bardziej że zawiodłem wasze zaufanie na które pracowałem przez poprzednie 4 stakingi, sorry bo to były wasze pieniądze ;<
Ja widzę teraz dwa wyjścia: kończymy to dzisiaj żeby nie narażać was na dalsze straty, albo gram jeszcze kilka dni i liczę na to że run się odwróci.

Odpowiedz
Cytat
CichyGrzmot

IMO zmniejsz wpisowe i graj dalej :fdrink

Odpowiedz
Cytat
Certh

Tak jak Cichy radzi. Moze tez ogranicz MTT do minimum, skup sie na SnG.

Odpowiedz
Cytat
Swist87

MTT juz od kilku dni nie gram,
Niżej tzn 2.5$ i 8$ ?

Odpowiedz
Cytat
eatmyroll

Mi obojetne, dostosuje sie do reszty.
Ale z 1k bez runa busto na 8kach i rebuyach to kwestia czasu, na rebuye nie masz nawet 100BI.

Jak wierzysz, ze jestes w stanie odrobic i to jest tylko swing to juz lepiej zrobic jakis reload, np po 50% pierwotnych udzialow, bo na samych 2.5$ to jest ponad miesiac odrabiania przy Twoim volume.
GL i pamietaj, ze swingi sie zdarzaja a jezeli dobrze ogarniasz, to za miesiac nie bedzie sladu po bad runie

Edit:
lo kurwa, czlowiek se wyjdzie zapalic i zchilautowac bo wtopieniu duzej kasy na dortmundzie, nie zdarzynapisac posta a tu 2 gole lol :D

Odpowiedz
Cytat
Swist87

Chciałbym wam to odrobić, ale niestety 15 kwietnia wyjeżdżam za granicę na doktorat i nie będę miał czasu na kontynuowanie stakingu. Raczej powiedziałbym, że w ogóle nie będę miał czasu na granie. Chodziło mi raczej o dogranie tych 100-150sng. Bieorąc pod uwagę stan rolla granie tych 3.5R będzie loterią, mogę to dograć na 2.5 i 8$ w stosunku 3:1 albo coś podobnego. Chyba, że ratujecie to co zostało, dogrywam satki do storma i rozsyłąm kase.

Odpowiedz
Cytat
czarnebloto

W takim razie jestem za skończeniem teraz i rozesłaniem resztek.

Odpowiedz
Cytat
89deny89

dograj satki i kończymy

Odpowiedz
Cytat
Swist87

czekam na wasze odpowiedzi

Odpowiedz
Cytat

Dla mnie rób jak uważasz, jak czujesz się na siłach aby coś ugrać do 15 kwietnia to graj. Jak nie chcesz ciągnąć stackingu to możemy zakończyć teraz.

Odpowiedz
Cytat
ArcadiusK

Napisane przez plushack
Dla mnie rób jak uważasz, jak czujesz się na siłach aby coś ugrać do 15 kwietnia to graj. Jak nie chcesz ciągnąć stackingu to możemy zakończyć teraz.

+1

Odpowiedz
Cytat
Swist87

Dobra, myślę że dla nas wszystkich lepiej będzie jak już to skończymy. Grałbym pod sporą presją żeby coś odrobić a wiadomo jak to się zazwyczaj kończy. Z FPP zagrałem 10 satek, 3 skeszowałem a więc:

Roll: 1062$

15%= 159$
11%= 117$
10%= 106$
9%= 92$
5%= 53$

Jeszcze raz przepraszam że tak to się skończyło ;<

Odpowiedz
Cytat