.
Napisane przez Mikson92
Roll 1533.22$
175/500
Pograłbym więcej dzisiaj, ale są lagi na starsach i już mnie z dwóch satelit wyrzuciło.
To jest roll całości, czy tego co zostało? W sensie dzisiaj w górę czy w dół?
Napisane przez Mikson92
307/500
total profit 3144.98$
1000$ rozsyłam po raz kolejny
roll 1144.98$
Po 1000 nam i sobie, czy w sumie 1000? Bo dostalem znow 100, a z rolla chyba ubylo 2k czyli powinienem 200 dostac? Sorry jesli mieszam.
W ogóle słaba moda z tym rozsyłaniem, strasznie mi to miesza w papierach jak ktoś odsyła $$ w trakcie trwania stejka :/
Ale dobrze, że jest taki problem
Szacun za wyniki!
No ja mam na przykład 12 longtermów w tej chwili, inni pewnie więcej, gdyby każdy zaczął rozsyłać co tydzień to sam widzisz jaki byśmy mieli bałagan w 'papierach'
Nie rozumiem bałaganu w papierach. Odpalam excela, wpisuje sobie odesłaną kwotę zapisuje i koniec bałaganu :).
Mi akurat taka opcja się podoba i im więcej ma się longtermów tym lepiej, bo od razu jest zwrot, który można reinwestować w kogoś innego, także sobie te wypłaty jak najbardziej cenię.
Poza tym unika się wtedy czasami problemu u gracza z ewentualnymi limitami.
Jak dla mnie dobra opcja
Napisane przez Thorek
Nie rozumiem bałaganu w papierach. Odpalam excela, wpisuje sobie odesłaną kwotę zapisuje i koniec bałaganu :).
Mi akurat taka opcja się podoba i im więcej ma się longtermów tym lepiej, bo od razu jest zwrot, który można reinwestować w kogoś innego, także sobie te wypłaty jak najbardziej cenię.
Poza tym unika się wtedy czasami problemu u gracza z ewentualnymi limitami.
Jak dla mnie dobra opcja
![]()
+1
Pewnie, ze dobra, ja mam w excelu zainwestowane 100, odebrane 200 i wszystko na zolto, czyli 'in progress'