Skip to forum
Notifications
Clear all

Tu bedą railingi :)

68 Posts
18 Users
0 Reactions
3,927 Views

juz zarezerwowane wszystkie wolne %, oj dawno dawno :f_cool: o ile wgl cos sie zwolni, a w to watpie :D

Reply
szuwar69

ja bym wzial 50%

Reply
toMOKASYN

No ja mam nadzieję, że obecni inwestorzy mają pierwszeństwo :D

Reply

Napisane przez DonFrye89
juz zarezerwowane wszystkie wolne %, oj dawno dawno :f_cool: o ile wgl cos sie zwolni, a w to watpie :D

ja w zasadzie jako jeden z pierwszych rezerwowałem, tylko miałem problemy z płynnością :/, więc zależy jak na to patrzeć ;)
sorry za offtop

Reply
innocent2102

Moje udzialy zostaw.

Reply
nobolandia

Ja bym zarezerwował wstepnie swoje udziały. Jak wolne to w sumie 10%

Reply

Zostawiam swoje udziały.

Reply
majslaw

no ja tez bez zmian

chociaz kolega nawet jeszcze nie napisal czy bedzie przedluzal(robil nowy) staking :f_biggrin:

Reply

Majslaw no przecież napisał.

Reply
majslaw

a sry nie dopatrzylem hehe wiec spox jestem dalej

Reply
agatam2

Ja również zostawiam swoje udziały.

Reply
Mastermixus

Jesli nastepna oferta bedzie podobna do tej to moje tez zostaw :)

Reply
kustra

Uploaded with ImageShack.us

Wczoraj mnie trochę poniosło i niestety dopiero dziś rano się ogarnąłem :pokerface:
Po południu przemyślę kolejną ofertę i zobaczymy co i jak :)

Reply
RogerMorales

.

Reply

profit bedziesz odsylal?

Reply
kustra

Tzn.? Nie rozumiem za bardzo pytania. Jeśli ktoś będzie chciał wziąć udział w ew. kolejnym to odeślę mu ile będzie chciał, jeśli nie będzie chciał brać udziału to odeślę wszystko.

Reply
martelo777

.

Reply
picpwnz

też byłbym chętny do kontynuacji

Reply
kustra

No dobrze, jest kilku chętnych to fajnie. Sam wezmę może 20%. Następny stejk będzie to 50kh (sesja się zbliża wieeelkimi krokami. Zresztą nie ma co teraz się rozpisywać, pod koniec tego stejku napiszę ogłoszenie o drugim i kto chce wyrazi chęć w tamtym topiku, pierwszeństwo oczywiście będą mieli pierwotni inwestorzy ;)

Reply
kustra

Dzisiaj miały być końce, ale ich nie ma z przyczyn niezależnych ode mnie. Wykładowcom przypomniało się, że zbliża się sesja, a mamy parę lab i ćw niewykonanych i w tym tyg. było wielkie odrabianie, wiadomo sprawka + kartk.
Coś tam pograłem, ale zostało jeszcze 8kh, postaram się jak najszybciej to zrobić :)

btw. wczoraj miałem ciekawę sesję, gdzie byłem po ~800h +4bi, na koniec gdy chciałem zejść ze stolików, dostałem AA na deepie ok. 350bb. 3betowałem innego deepa ~320bb, on 4b, ja 5b, on call. Flop KT9, z mojej strony SHIP.
Co pokazał :D? QJ :D

Reply