juz zarezerwowane wszystkie wolne %, oj dawno dawno
o ile wgl cos sie zwolni, a w to watpie
Napisane przez DonFrye89
juz zarezerwowane wszystkie wolne %, oj dawno dawnoo ile wgl cos sie zwolni, a w to watpie
![]()
ja w zasadzie jako jeden z pierwszych rezerwowałem, tylko miałem problemy z płynnością :/, więc zależy jak na to patrzeć
sorry za offtop
no ja tez bez zmian
chociaz kolega nawet jeszcze nie napisal czy bedzie przedluzal(robil nowy) staking
Uploaded with ImageShack.us
Wczoraj mnie trochę poniosło i niestety dopiero dziś rano się ogarnąłem ![]()
Po południu przemyślę kolejną ofertę i zobaczymy co i jak
Tzn.? Nie rozumiem za bardzo pytania. Jeśli ktoś będzie chciał wziąć udział w ew. kolejnym to odeślę mu ile będzie chciał, jeśli nie będzie chciał brać udziału to odeślę wszystko.
No dobrze, jest kilku chętnych to fajnie. Sam wezmę może 20%. Następny stejk będzie to 50kh (sesja się zbliża wieeelkimi krokami. Zresztą nie ma co teraz się rozpisywać, pod koniec tego stejku napiszę ogłoszenie o drugim i kto chce wyrazi chęć w tamtym topiku, pierwszeństwo oczywiście będą mieli pierwotni inwestorzy
Dzisiaj miały być końce, ale ich nie ma z przyczyn niezależnych ode mnie. Wykładowcom przypomniało się, że zbliża się sesja, a mamy parę lab i ćw niewykonanych i w tym tyg. było wielkie odrabianie, wiadomo sprawka + kartk.
Coś tam pograłem, ale zostało jeszcze 8kh, postaram się jak najszybciej to zrobić ![]()
btw. wczoraj miałem ciekawę sesję, gdzie byłem po ~800h +4bi, na koniec gdy chciałem zejść ze stolików, dostałem AA na deepie ok. 350bb. 3betowałem innego deepa ~320bb, on 4b, ja 5b, on call. Flop KT9, z mojej strony SHIP.
Co pokazał :D? QJ