Zaczynamy. Stolik obok mam Iveya. na moim stole jest jeden koleś z Big Slick Academy, który wyglądą na ogarniętego. Ze 2-3 potencjalnie kumatych, 2 randomów i azjatę.
Pierwsza ręka 52o, 6b/f, unlucky
Napisane przez HTAndrzej5
Zaczynamy. Stolik obok mam Iveya. na moim stole jest jeden koleś z Big Slick Academy, który wyglądą na ogarniętego. Ze 2-3 potencjalnie kumatych, 2 randomów i azjatę.
Pierwsza ręka 52o, 6b/f, unlucky
Prosze autograf ![]()
Powodzenia !
Pełna sala, udało mi się połączyć z netem dopiero jak zaczęła się przerwa
Mam ok 32k, po przerwie 100/200
Napisane przez Thorek
Nie obrażę się, jeśli zamrozisz moje 55 $ do października![]()
ehhh.... tez nie bede mial nic przeciwko
![]()
Z tego co słyszałem w przerwie z innych stołów to mój jest dość tight, tam latają stacki z overparami, u mnie nawet set na seta piłka ledwo co 10k przekroczyła
Fuck, dobiłem do 40k małymi pulkami i zrobiłem pierwszy move, obv musiałem zrobić to vs asy ![]()
Przegrałem potem kilka małych półek i na drugą przerwę zszedłem z 27.5k, zaczynamy od nowa, level 150/300
Mozesz cos blizej napisac jak to tam wyglada ? ile trwa pozna rejestracja jaki field ? tzn ilu ludzikow zarejestrowanych itd noi OFC GL
Wszystkie staty turnieju są na wsop.com
Dostałem właśnie drugi raz asy, za pierwszym razem wygrałem cbetem, teraz open 750 z mp, dostaje 4 calle, co, button, sb i bb.
Flop 962 z fd, ja 1200, dostaje raise od buttona 2900 i cold call od sb, calluje, mam backdoor, na turn spada 9 dająca drugi fd, sb leaduje za 4500, fold, fold
Mam 38k
Przegrałem sporą piłkę na nowym stole, callnąłem z pozycją 3b jakiegoś młodego kolesia z AQs i pasywne zagrałem fd, nie wszedł, koleś pokazał króle, możliwe że mogłem go zrzucić raisując na turnie, ale musiałbym mega pulkę zbudować i prawdopodobnie wsuwać river, a nie wiem czy koleś kumatych czy jest farmerem, a dawał mi dobre oddsy do drawowania
Zostało mi 30k
Na przerwę zszedłem z 29k, trzeba znowu odrabiać, dopiero poznaję nowy stolik
Właśnie zaczął się ostatni level, 200/400/50