.
Przede wszystkim gratsy, szkoda ze nie 1 miejsce
ale i tak mega.
Zgodze sie z 89deny89. prawie 400 turkow do konca a 5% cuta dodatkowego to troche jest. Rozumiem, ze potrzebna Ci kasa, ale tez zrozum ze to co oferujesz sprowadza sie do tego, ze dajesz nam gorsza opcje nie konczac jednej rozpoczetej
Innymi slowy ... my tylko tracimy ![]()
Jestem sklonny zrezygnowac z 400 i przedluzyc na innych warunkach ale te 5% wydaje mi sie za duzo w tej sytuacji.
Tez nie mam duzych udzialow ... wiec czekam na grubasow
Napisane przez trzcinsky
Napisane przez URJoke0
Sviestas też rozliczał po shipach :yaoming :i na chuj się tu prujesz?
Wow, co się właśnie stało? Ktoś może mi wytłumaczyć?
chcesz zakonczyc przedwczesnie staking, przy bezpiecznym proficie, co jest wyjątkowo niekorzystne dla inwestora, a w zamian chcesz zabrac mu 5% z cuta w nastepnym sejku? jesli dobrze zrozumialem to nie zgadzam sie
graty szipa btw
Ja poczekam w takim razie co inni powiedzą przy zmianie cutów, które właśnie wypisałeś.
zrobmy kompromis, rozlicz 2,5k$ profitu, dla Ciebie wyjdzie 1k i polecimy na freerolu przez reszte stakingu.
Również zgadzam się z przedmówcami żeby dokończyć ten staking. Ewentualnie tak jak napisał jeryfci. Co do następnego stakingu raczej zostaję jak coś
Nowa opcja jest OK ![]()
Tzn. rozumiem to tak. Rozlizamy 2,5k lecimy do konca i pozniej nowy stacking na tych samych warunkach ...?
Napisane przez jerryfci
zrobmy kompromis, rozlicz 2,5k$ profitu, dla Ciebie wyjdzie 1k i polecimy na freerolu przez reszte stakingu.
Good job! Smart move!
Approved! ![]()
EDIT: Nie wiem tylko jak potem rozliczysz np. przy +8k profitu, ale ze względu na Twoje zapotrzebowanie finansowe myslę, że będzie fair jak po wypłacie 2.5k$ wciąz będziesz musiał dobić do 10k$ profitu, żeby cut się zmienił na 45/55.
Napisane przez trzcinsky
Napisane przez SriLamka
Nowa opcja jest OK
Tzn. rozumiem to tak. Rozlizamy 2,5k lecimy do konca i pozniej nowy stacking na tych samych warunkach ...?rozliczamy 2.5k$, zostaje około ~3.5k$ profitu, czyli freeroll.
kolejny longterm na tych samych warunkach.
Czyli teraz kończymy staking do 1.5k turków, rozliczamy już całościowo bez tych 2.5k$ i wystawiasz nową ofertę, tak? Jakby co to możesz mi rezerwować na next ofertę.
Napisane przez trzcinsky
Napisane przez SriLamka
Nowa opcja jest OK
Tzn. rozumiem to tak. Rozlizamy 2,5k lecimy do konca i pozniej nowy stacking na tych samych warunkach ...?rozliczamy 2.5k$, zostaje około ~3.5k$ profitu, czyli freeroll.
kolejny longterm na tych samych warunkach.Napisane przez Krobb
Mi rowniez pasuje propozycja Jerrego.:fdrink
Dla mnie gra.
Nastepny stacking tez rezerwuje