Przejdź do forum
darmowy program do ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] darmowy program do statystyk SnG???

18 Posty
10 Użytkownicy
0 Reakcje
2,206 Wyświetlenia

Możecie mi polecić jakiś darmowy program do śledzenia statystyk z SnG? Czy jest w ogóle coś takiego - darmowego? :)

17 odpowiedzi
Bziku
qb4
qb4

Dobry jest TourneyManager ale niestety nie darmowy. Najtaniej zrobic sobie takie coś w arkuszu kalkulacyjnym.

no z arkuszem kalkulacyjnym to się właśnie bawie, ale to torchę uciązliwe.

a może macie zrobione jakieś fajne arkusze i chcelibyście się podzielić? :)

qb4
qb4

Mój oblicza podstawowe rzeczy, ale jak chcesz to podaj maila to ci rzucę.

no to poproszę :)
ooat@gazeta.pl

dzięki!

Oleyy1

ten sharkscope jakis dziwny jest. ja ostatnio same plusy robie, a mi statystyki w dol ida ?(

no mi sie tez nie zgadzaja... mam ROI -1% i total profit 42$... a wplaconych mam 50$ (od PS) + rakeback za marzec ok 22$...lacznie 72... wyplacilam do tej pory 300$ i na FTP wciaz mam ponad 150...lacznei 450... czy ktos wie jak to dziala?? i czy przy wyplacie srodkow te statystyki sie zmieniaja??

Bziku

nie kumam. mi tam wszystko sie zgadza. dlaczego bierzesz pod uwaga bonus od PS + jakis tam rakeback + to co siekasz na stolikach. ten program oblicza ile wsadzilas w sit&go a ile udalo ci sie wyciagnac z tych turn (same sity), ale nie dodaje siana ze stolikow . 50 od PS i rake back to BONUS siano wiec czemu mialoby sie liczyc do statow. program podlicza tylko twoj +. czyli wszytsko co jestes na + z tych turn. naprawde co do statystyk sit&go jest pomocny. wystarczy ze spojrzysz kto ma statsy na + i juz wiesz ze cos tam wygrywa.

PS1:a do tego wyswietla kto jest TILT a kto nie. ja na poziomie sredniego profiu 5$ z kazdego wygranego sita (wg tego progr) jestem na calkiem spory +.
z moimi wyliczeniami pokrywa sie to wszystko w +/- 20% wiec jestem zadowolony. a co wiecej mozesz sobie zobaczyc wykres danego klienta, czyli to ile wplacil do tego co wygral - bo to nie sposob wlpacic milion dolcow a potem trzepac kase na s&go 10+1:):):)

PS2: a gdyby do tego mialbym liczyc ile wplacilo sie na sit&go a ile wyciagnelo, +, do tego ile wplacilem grajac cash games, a ile wypalcilem, +, ile zagralem turniejow grubo platnych a ile z tego wyciagnalem to wyszloby ze siedzialbym teraz w miami, jezdzac astonem db9 i pilbym driniki z parasolka:):) a nie produkowalbym posta dlaczego tak a nie tak:):) dlatego nie porownuj tych dwoch rzeczy (to co wyplacasz a co grasz na stolach) w tym programie, on przydaje sie tylko do sitow. inaczej wszyscy bylibysmy boogaci:)

z pozdro i zyczeniami sukcesow na stolach.

gl

hahah moze nie aston db9:):), ale i tak byloby fajnie:)

pzdr

Oleyy1

okej, znalazlem chwile i policzylem sobie jak to u mnie wyglada. mam ulatwiona sprawe, bo na everescie gralem tylko sng za jedna stawke (tak, odliczylem bonus, wplaty, itede). stolikow cash w ogole na evku nie odwiedzilem.

wiec roznica miedzy stanem faktycznym (policzonym na piechotke) to:

sharkscope +8% ROI, profit 34$
stan faktyczny 14% ROI, profit 75$

rozegranych ok 180 SnG. zgaduje, ze przy dobiciu do powiedzmy 600-1k rozegranych sng te roznice sie zniweluja.

ja uzywam tego do ocenienia, czy przeciwnik jest winning player, czy totalny fish (widzialem raz kolesia, ktory po jakichs 150 SnG mial ROI -90% :D)

grochu

http://rapidshare.com/files/29143057..._2.7f.zip.html

bardzo ciekawy arkusz w Excelu do SNG, ma chyba nawet mozliwosc importu z PT

Lukasus

fajnie, tylko że rapidshare twierdzi, że nie ma u siebie tego pliku :]

grochu
Lukasus

teraz działa

Rodrigo1988

Zna ktoś jakiś program który ma wbudowany luck analyzera do SnG? ?( ?(

potfur

Czy ktoś mógłby mi wysłać na mejla jakiś darmowy program bądź arkusz? Bo nie mogę sciągać z rapidhsare :(. Mój mail to marekpg@gmail.com

Z góry dziękuję ;D

pozdro

xbudekx

Już Ci wysłałem ten program z rapidshare.

potfur

Dzięki ;d :*