Chciałem spytać czy zna ktoś może jakiegoś względnie dobrego gracza który streamuje SnG 6max Turbo? Z MTT jest tego mnóstwo, a niestety z SnG nie mogę nic znaleźć...:f_rolleyes:
Kiedyś streamował je lessthanthree ale obecnie chyba w ogóle zrezygnował z pokera.
Sam gram te sng i wydaję mi się, że jest zbyt mała pula graczy regularnych żeby można było zdradzać niuansy swojej gry. Możliwe, że jest to też powód dla którego nie ma też dużej ilości materiałów filmowych na ps z tego formatu.
Napisane przez qb4
Kiedyś streamował je lessthanthree ale obecnie chyba w ogóle zrezygnował z pokera.
Sam gram te sng i wydaję mi się, że jest zbyt mała pula graczy regularnych żeby można było zdradzać niuansy swojej gry. Możliwe, że jest to też powód dla którego nie ma też dużej ilości materiałów filmowych na ps z tego formatu.
O ile się orientuje jest wręcz przeciwnie i na 15$ 6-max 90% fieldu to regi, może gdzieś od 24+ field jest nieco przyjemniejszy.
Jest ich mało, tylko że grają non stop, tak więc zawsze na nich trafisz.
I 90% to duża przesada.
qb4 a może kojarzysz jakieś filmy szkoleniowe lub cokolwiek dotyczące stricte tego rodzaju (6max turbo sng)? Chciałbym się rozwijać ale niestety bardzo ciężko jest w tym przypadku znaleźć przystępny sposób nauki.