Skip to forum
Notifications
Clear all

Table Ninja

6 Posts
5 Users
0 Reactions
988 Views

Mam problem z ustawienie TN aby program sam otwierał turnieje. Pokazuje ze s&g filter jest niewłączony i nie chce mi zapisać ostawień w sng sensej. :(

HELP!

Reply
5 replies
Arystes

Napisane przez Lukuluku
Mam problem z ustawienie TN aby program sam otwierał turnieje. Pokazuje ze s&g filter jest niewłączony i nie chce mi zapisać ostawień w sng sensej. :(

HELP!

A masz okienko filtrów otwarte?

Reply

tak :)

Reply
nawratus

Czasem są problemy z TN po updacie P*. Wtedy trzeba albo cofnąć sie do starej wersji, albo czekac na update TN. Zakladam, ze masz najnowsza wersje TN? W Lobby P* jestes na zakladce SnG i masz wlaczone filtry? Jaki dokladnie wywala komunikat TN ? Zrob screenshota z calego pulpitu (P* Lobby + TN).

PS. Czasem TN nie zapisywal mi ustawien filtrow, musialem to robic 2x, ale za drugim zawsze dzialalo. Niestety te softy z HoldemManager.com mimo, ze pomocne i funkcjonalne są mocno zabugowane i niewydajne :(.

Reply
WojtekBest

Najczęściej nie działa dlatego, że nie wpisałeś nazwy turnieju, który ma być odpalony w oknie z filtrami P*. Jeśli wpisałeś to posprawdzaj kropki, przecinki, bo bez tego nie ruszy.

Reply
WiezaBabel

Napisane przez Lukuluku

HELP!

pewnie masz zle ustawiony PokerStars settings folder, kliknij zakładke "setup" w TN i ustaw wlasciwa sciezke, bo pewnie w tym okienku (PokerStars settings) masz ERROR

Reply