Witam
Jaka ilość rozegranych spinów może być miernikiem czy jest się na + ?
stawka 1$
z góry dzięki za odpowiedzi
Witam
Jaka ilość rozegranych spinów może być miernikiem czy jest się na + ?
stawka 1$
z góry dzięki za odpowiedzi
zgoda z przedmówcą, ale ja bym poszedł dalej i powiedział że 0 wystarczy - masz 100% pewności że nie jesteś na + ani na -, a chyba o to pytasz?
1) Ciekawe jakiej odpowiedzi spodziewała się osoba która nie potrafi sformułować precyzyjnie jednego prostego pytania w j. polskim?
2) Nikt tutaj nie jest na twoje widzi mi się
3) Jak już poszukasz to dowiesz się, że te gry są nieprofitowe niezależnie od próbki gier
Właśnie szukam .
Co do pytania faktycznie lekko nie precyzyjne było ale widzę że wszyscy zrozumieli o co pytałem .
Po rozegraniu 100 gier powoli skłaniam się ku odpowiedzi Varrancomando z punktu 3.
Profit po 50 grach był w okolicach 12% a po 100 spadło do 9% i chciałem się poradzić kogoś czy warto dalej próbować.
Nawet w 'normalnych' spinach które jak wiadomo są w longrunie profitowe próbka 100 gier nic nie znaczy i będąc graczem wyraźnie wygrywającym na stawkach można być kilkadziesiąt BI na minus ale w SpinMax rake jest jeszcze wyższy i wariancja jest jeszcze większa z powodu losowania ilości graczy dlatego nikt kto poważnie myśli o zarabianiu na pokerze w to nie gra i radziłbym zacząć grać spiny 3handed
Jak myślicie, czy po wprowadzeniu przez starsy tych maxów poziom na zwykłych spin n go wzrósł ? Bo dużo gamblerów i reców tam powinno uciec. Wiem bo sam lubiłem w to pograć ♦.
Poziomem - kopalnia pieniędzy. Wiadomo, że swingi jak to w spinach potrafią być ogromne, ale mimo wszystko uważam, że łatwiej się gra niż na normalnych. Tutaj 7$ to w 85% totalne fishe, limpy, wrzutki K5 po 25bb, różne spazzy to mega standard. Dodatkowo w moim odczuciu o dobre mnożniki ciut łatwiej, ale to pewnie jakby ktoś wyliczył ze względu na średnio większą liczbę graczy przy danym stoliku.
Po ilu grach tak piszesz? Co do poziomu zgoda. Ale mnożniki to dramat. 8 os i mnożnik 1,5 to standard:) większość gier poniżej sumy wpisowego nawet biorąc pod uwagę że trafisz najwyżej. Nie chcę mi się tego liczyć ale przy takiej ilości miejsc płatnych w zwykłych sng lub nawet w klasycznych spinach byłbym znacznie więcej do przodu. Ale tak jak piszesz, poziom ratuje te minusy choć pewnie kwestia czasu jak się to znudzi.
Nie grinduję tego regularnie, jedynie dorzucam tego trochę do sesji bo bardzo mi się podobają no i poziom jest fatalny, ale pewnie koło 1,5k gierek już zagrałem na różnych stawkach.
Miałem konkretnie na myśli te wyższe, bo grając trochę zwykłe spiny moim maxem był x100 i to na 1$, może z 3-4 razy x25, a grałem je duużo dłużej. Natomiast tutaj trafiłem już chociażby 1500$ za 2 miejsce na 30$ (pewniak był 3650$, przegrałem AJ na A5 w all in w ciemno
) , za 15$ też już grałem o pewniaka na poziomie 1000$ , no i na 7 sporo fajnych mnożników w granicy 400-700$ za pierwsze
Dodatkowo dochodzą losowania typu 10 - 10 - 70/130 gdzie trafienie tego najwyższego wcale nie jest rzadkością
W każdym bądź razie poziom niższy, zabawa lepsza - na rozluźnienie do sesji idealne
Chociaż mam też świadomość, że jakby to policzyć przy ilości graczy to nie wygląda tak kolorowo.
To ja chyba mam wyłączone losowanie takich wysokich nagród:) najwyższy mnożnik jaki widziałem to było x50 i to raz. A tak to max x10-15.. ale dobrze wiedzieć, może zaczną dawać lepsze:) z drugiej strony jak na 6-8 osób się trafiaja mnożniki 2,5-2-1,5 to już w pierwszych rozdaniach wrzucają allina z byle czym:) zabawa fajna, ale obawiam się że w longrunie raczej mało dochodowa
Ktoś gra spin Maxy na androidzie? Próbuje odpalić kolejny stolik i mam do wyboru tylko grę cash i zwykle spiny. Jakiś błąd?
Czy jest tu ktoś grający tą odmianę i ma dużą próbkę gier na stawkach 7-15$. Miałbym parę pytań, ewentualnie proszę o kontakt priv.