Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] mtt

16 Posty
11 Użytkownicy
0 Reakcje
2,537 Wyświetlenia

Hej mam dosyć krótki staż gram micro MTT wydaję mi się że jestem niezły , ale wiele turnieji grałem na prawdę dobrze ale odpadałem często jak ostatni frajer mając duży stak i duża przewagę nad przeciwnikami zupełnie bez potrzeby ale pracuję nad tym i są efekty najwieksza zaletą są ready typu takiego http://www.boomplayer.com/poker-hands/Boom/4967492_5403DCB14A na MTT szybko się potrafię ze stakować i dobrze wykorzystać to co się dzieje dobrze czytam przeciników z którymi gram przy stole na cashu i zoomie jestem słaby nudzi mnie to SnG jeszcze okey dlatego wcześniej wypłacilem 400 $ . Miesiąc temu około troszke mniej bo poszedłem na zooma na wysokie stawki gdzie w jednym rozdaniu przegrałem 50 na rollu 150 wtedy hah ale cóż to jest mój profil http://nl.pokerprolabs.com/bluffmeokk/pokerstars oprócz tych turnieju to jeszcze w SnG 2.50 turbo miałem 126 pierwsze miejsce i na privelage 70 4 miejsce w tym miesiącu i ja się pytam was czy ja mam jakieś szanse na jakiś choćby nie wielki staking dużo mi nie potrzeba na full tilcie i na pokerstars to nawet lepiej jak miałem 5 10 15 dolarów to wtedy najwięcej mi wchodziło na SnG i na MTT .

15 odpowiedzi

Bez szans, rob wieksza probke :sdrink

no ale z czym nie będę miał w tym miechu kasy .. i dlatego się pytam no ale cóż rozumiem to jak nie ma szans to trudno.. w kazdym razie chodzi mi o na prawdę niskie kwoty ;) wiele mi nie potrzeba

johnybravo80

A teraz jeszcze raz. Ale po polsku, tak aby to można było zrozumieć. Tam gdzie trzeba dodwć przecinek, kropkę. Trochę więcej wielkich liter. I nie musi to być idealna polszczyzna.

rozumiem , że jest to forum polskiego o ortografi i interpuncki i dostaje jedynk.

rafalk100
OzzyM

Niestety doświadczenie pokazuje, że bardzo często nieumiejętność zbudowania poprawnego zdania w języku ojczystym dość ściśle wiąże się z brakiem talentu do gry w pokera. :rolleyes:

uczniak

Napisane przez OzzyM
Niestety doświadczenie pokazuje, że bardzo często nieumiejętność zbudowania poprawnego zdania w języku ojczystym dość ściśle wiąże się z brakiem talentu do gry w pokera. :rolleyes:

Ozzy gdyby było to zawsze wprost proporcjonalne miałbyś już kilka bransoletek w kolekcji _p:

xiondz77

Ałć :nh

Napisane przez OzzyM

Niestety doświadczenie pokazuje , że bardzo często przemądrzałość dość ściśle wiąże się z brakiem akceptacji wśród społeczeństwa i często też twarzą bezmózgiego Yeti

OzzyM

Jestem pod wrażeniem metod dyplomacyjnych, które stosują na forum nowi użytkownicy szukający stakingu :D

tras

Napisane przez maestrowithluck

Napisane przez OzzyM

Niestety doświadczenie pokazuje , że bardzo często przemądrzałość dość ściśle wiąże się z brakiem akceptacji wśród społeczeństwa i często też twarzą bezmózgiego Yeti

Nie wiem o co się czepiasz, Twój pierwszy post jest zupełnie niezrozumiały.

Napisane przez OzzyM
Jestem pod wrażeniem metod dyplomacyjnych, które stosują na forum nowi użytkownicy szukający stakingu :D
Pewnie wolisz jak Ci wszyscy wchodzą do dupska ; > i Ci mówią jaki Ty to zajebisty nie jesteś Jezusku pokera ;). W sumie latasz mi i powiewasz generalnie temat można zamknąć/skasować .

nutritio

Napisane przez maestrowithluck

Napisane przez OzzyM

+1

kylsonn1

nie no musze to kropnąć _biggrin:

Skibcio

Witaj maestrowithluck,

Jest to forum pokerowe, jednak nie zwalnia to Ciebie z obowiązku przestrzegania zasad poprawnej pisowni. Szanuj nasz język.

Zgodnie z Twoją sugestią wątek zamykam, a Tobie sugerowałbym nieco ochłonąć.

Pozdrawiam.