Skip to forum
Notifications
Clear all

Pytanie o stackingi

21 Posts
15 Users
1 Reactions
33.1 K Views
DeSade2378

Zacząłem ostatnio dawać trochę kasy ludziom którzy dają oferty stackingowe ale cały czas czuję że ktoś mnie może okraść. Jak wy sobie z tym radzicie. Skąd wiecie że ktoś wam nie ukradnie kasy? Ja patrzę czy ktoś wystawia któryś stacking z koleji, ile ma pstów , ile jest na forum i ile by przez to stracił gdyby nie
oddał pieniedzy ale najważniejsze jest dla mnie żeby to nie był pierwszy jego stacking. Czy takie kradzieże często się zdarzaja?

Reply
20 replies
BleakAmaranth

często, nie znasz dnia, ani godziny :)

Reply
queristo

Nie ma reguły. Nawet wśród ludzi, którzy byli aktywni na forum i mieli na koncie kilka pomyślnie zakończonych stakingów zdarzały się przekręty. Najważniejsza w tej zabawie jest dywersyfikacja ryzyka. Nie inwestuj w jednego gracza więcej niż kilka % swojego stakingowego rolla.

Reply
Crimson

Hej DeSade2378,

Tak jak piszą koledzy, zawsze jest ryzyko, więc trzeba być ostrożnym i "sprawdzić" osobę, którą chcesz stakować.

Pozdrawiam

Reply
DeSade2378

Ale jak "sprawdzić" osobę żeby zminimalizować ryzyko.

Reply
Swiezak

.

Reply

Napisane przez DeSade2378
Zacząłem ostatnio dawać trochę kasy ludziom którzy dają oferty stackingowe ale cały czas czuję że ktoś mnie może okraść. Jak wy sobie z tym radzicie.

Ja przelewam do tych hazardzistów cały hajs jaki mam i krzyczę co dzień po wejściu na forum stakingu: "Warren Buffet to nit", wypijam szklankę wody mineralnej niegazowanej z kib.. tzn. z Biedronki, po czym tańczę kankana i robę pięć pajacyków. Polecam.

Reply
Crimson

Najprościej chyba poprzeglądać jego inne tematy stakingowe, im więcej ich jest (bezproblemowych) tym lepiej. No ale i tak nie będziesz miał 100% pewności.

Reply
DeSade2378

Napisane przez crmsnlord

Najprościej chyba poprzeglądać jego inne tematy stakingowe, im więcej ich jest (bezproblemowych) tym lepiej. No ale i tak nie będziesz miał 100% pewności.

No to tak robię.

Reply
bl00dp3t

Oprócz oczywistych spraw jak nie inwestowanie nieznanych graczy czy sprawdzanie profitów itp. Nie inwestuje w graczy którzy piszą "stacking", bo to świadczy że taka osoba nie jest do końca poważna lub co gorsza jest niedorozwinięta umysłowo a to implikuje, że staking będzie nieprofitowy lub będzie wałek. Możecie się śmiać, ale to się dobrze sprawdza :milord:

Reply
GSELukasz

Zmienił się nieco regulamin odnośnie wystawiania ofert staking? Wcześniej chyba nie wymagano gold statusu? ?( Wcześniej - 2 lata temu, gdyż ostatnio wtedy swoje oferty wysawiałem :f_biggrin: No nic, bieda w takim razie, skoro kont podpiętych pod PS nie mam :why: :D

Reply
AABurzaAA

Napisane przez GSELukasz
Zmienił się nieco regulamin odnośnie wystawiania ofert staking? Wcześniej chyba nie wymagano gold statusu? ?( Wcześniej - 2 lata temu, gdyż ostatnio wtedy swoje oferty wysawiałem :f_biggrin: No nic, bieda w takim razie, skoro kont podpiętych pod PS nie mam :why: :D

To chyba tylko w polszy jest, a jak było dwa lata temu to nie wiem, ale wydaje mi się, że od zawsze na polskim PS było od golda.

Reply
Janosikgdy

Wystawiaj na angielskim, tam jedynie wymagają ilości postów (chyb a 350)

Reply
GSELukasz

Napisane przez AABurzaAA

Napisane przez GSELukasz

To chyba tylko w polszy jest, a jak było dwa lata temu to nie wiem, ale wydaje mi się, że od zawsze na polskim PS było od golda.

2 lata temu od golda nie było, bo nigdy statusu wyższego od bronzu nie miałem, a stakingi oferować mogłem ;)

@Janosikgdy - no to musiałbym chyba nieźle tymi postami spamować zacząć i tak, haha :D

Reply
AABurzaAA

Napisane przez GSELukasz

Napisane przez AABurzaAA

Napisane przez GSELukasz

2 lata temu od golda nie było, bo nigdy statusu wyższego od bronzu nie miałem, a stakingi oferować mogłem ;)

@Janosikgdy - no to musiałbym chyba nieźle tymi postami spamować zacząć i tak, haha :D

Chyba jesteś w błędzie panie kolego. News: staking

"Nowość na PokerStrategy.com: staking forum!

Na naszym forum pojawił się nowy dział, w którym użytkownicy ze statusem złotym i wyższym z minimum 3-miesięcznym stażem na PokerStrategy.com mogą składać swoje prośby i oferty stakingowe." data: 13.07.2011

Reply
GSELukasz

Hmm no w sumie całkiem możliwe, o ile pamiętam to jednak kiedyś była jakaś promocja z darmowym statusem gold przez miesiąc (czy tam za zdobycie jednego punktu), trochę wody upłynęło. ;)

Reply
TEIGREKPE

Widzę w historii, że GSELukasz wystawiał kiedyś staking(i), ale składanie ofert od zawsze było od złota, dlatego:

1. Musiałeś mieć złoto w tym czasie, ale po prostu nie pamiętasz ( czasem można było dostać podwyższenie statusu w jakiejś promocji lub coś w tym stylu)
lub
2. Zakładanie tematów było od każdego statusu, a nowe oferty, które nie spełniały wymagań były zamykane przez moderatorów, a twój wątek został przeoczony.

Obecnie bez złotego statusu nie można nawet założyć tematu w tym dziale.

Aczkolwiek jest to tylko moje przypuszczenie(wersja numer 2) i ktoś bardziej doświadczony musiałby to potwierdzić.

Osobiście myślę, że jednak miałeś wtedy złoto, a punkt 2 jest po prostu nieprawdą.

Pozdrawiam

Reply
Tomasson225

Ja też pamiętam czasy gdzie brązy wystawiały stakingi i nie było to nic dziwnego. Teraz chyba po prostu mają zablokowaną możliwość tworzenia wątku :)

Reply

Napisane przez qwertyk18
nawet black memberzy kradną :coolface: https://forums.pokerstrategy.com/pl/forum/thread.php?threadid=376372

przejrzyj czarna liste stakingowa sam jestes na niej cebulaku

Reply