Skip to forum
Notifications
Clear all

aimazing92 - Feedback

4 Posts
4 Users
0 Reactions
355 Views
aimazing92

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Reply
3 replies
Cykor

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Bardzo dobry gracz na swoich stawkach. Znam go osobiście i mogę napisać, że w trakcie sesji nie tiltuje i nie odpier***a głupich akcji, nie ma przerośniętego ego jak większość graczy. Wiem ile czasu poświęcił na swój rozwój dlatego wiem, że od strony merytorycznej można się od niego wiele nauczyć. Polecam tego użytkownika :fdrink

Reply
grzeg10

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.Również polecam. Bardzo dobry i rzetelny gracz.

Reply
girrafo

Polecam serdecznie, brałem u tego gracza procenty zarówno na sesje online, jak i na turnieje w Czechach. Aimazing gra solidnie, wszelkie wątpliwości zawsze rozlicza na korzyść stackujących.

Reply