Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
zapraszam do feedbacku
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Niestety stacking sie nie udal. Gracz przegral kase, ale podszedl uczciwie do sprawy i zwrocil 100% wplaty. Szkoda ze sie nie udalo, ale za uczciwe podejscie do klienta nalezy sie duzy plus.
Przegamblowal kase na omasze, ale oddal calosc. Byly to jednak low limity, wiec taka sume latwo zdobyc... nie polecam stackowac go na wyzszych stawkach.
Bambus cały czas szedł w górę. Ostatni screen jaki mi wysłał to:

Na 5k rąk przed końcem był 136 $ do przodu, po czym po tygodniu, napisał, że przegamblował kasę na omaszce. Co prawda oddał tak jak obiecywał, czyli 125% wkładu, które było gwarantowane, ale niesmak i to spory pozostaje, tym bardziej że nieodparte wydaje się wrażenie, że po prostu napisał tak, żeby zachować profit dla siebie, a nawet jeśli tak nie było, to staking był na NL, a nie na PLO, więc tak naprawdę wyniki z PLO mnie zupełnie nie interesują. Z jednej strony cieszę się, że dostałem kasę z powrotem, bo różnie się na tym forum zdarzało i już 2 razy się naciąłem, niemniej wydaje mi się, że tym stakingiem bambus przekreślił sobie szansę na dalsze stakingi, a umiejętności sądzę, że spokojnie pozwoliłyby mu powalczyć o staking na NL10. Cóż krótkowzroczność < longrun.
Napisał że przegamblował kasę po czym kontakt się urwał. Niestety gwarantowanej kasy nie oddał -> ZŁODZIEJ