Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Barron1899 Feedback

5 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
700 Wyświetlenia
Barron1899

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Witam w wątku przeznaczonym na mój feedback.

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
SuFF0

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Polecam współprace z Barronem, uczciwy i bardzo dobry gracz, czołówka w Polsce!
Robiliśmy wspólnie wiele analiz i jak na dobrego keszowca przystało Barron wie o co chodzi w pokerze ;]
gl

Odpowiedz
Cytat
cladarth

potwierdzam, znam Barrego juz pare lat, bardzo dobry gracz, uczciwy, na pewno warto inwestowac

Odpowiedz
Cytat
Barron1899

x

Odpowiedz
Cytat
dewast

Stakowałem gracza w pojedynczej sesji MTT.
Nie spodobało mnie się jedno zagranie tego stakera, a mianowicie - w Hot 75 przy 5 graczach left do kasy, gracz ten wsunął 58o na 3bb będąc na buttonie. Na bb siedział Big Stack, a nawet konkretnie Nakai, co do którego na 100% wiemy, że miał tam praktycznie calla any 2 po oddsach. Jako, że to turniej Hot za 2-3 rece bylibysmy w kasie, a dodatkowo po tych 2-3 rozdaniach na pewno znalazloby sie cos lepszego do pusha niz 58o.
Na pytanie dlaczego, otrzymałem odpowiedź:" Nie spojrzalem ze jest az tak blisko do kasy, bo bym doszczurzyl."
Mnie zarówno to (zaznaczam) pojedyncze zagranie jak i odpowiedź zniechęciły do dalszego stakowania.
UWAGA: jest to stwierdzenie faktu tego co wydarzyło w tym jednym turnieju. Nie wyciągam wniosków co do ogólnego skilla gracza.
Po prostu to zagranie, jak i to, że gracz nie ogarnia w jakiej fazie jest turniej, w którym jest stackowany zniechęciło do dalszych inwestycji.

Odpowiedz
Cytat