Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Feedback Armstrong870

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
544 Wyświetlenia
Swist87

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi
GibkiJoe

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Staking u tego gracza zakonczył sie profitem i szybkim odesłaniem pieniędzy, a w jego trakcie inwestorzy byli regularnie informowani o postepach w dziale railing. Jednym słowem, polecam!

Odpowiedz
Cytat
gacekk6

Uczciwy staking bez zadnych problemow polecam rowniez

Odpowiedz
Cytat