Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Feedback avril1991

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
4,786 Wyświetlenia
avril1991

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Zapraszam

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi
besttime6

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Witam

Mam przyjemność współpracować w ramach stakingu. Zaczynałem jako gracz breakeven na stawkach 2,5$ aktualnie gram sng180 8$ oraz 3r.
Przedstawiam mój wykres od początku roku który jest potwierdzeniem korzyści współpracy z trenerem avrilem.

http://gyazo.com/0a5c4079517b63d08baf00566aa684ed

Polecam wszystkim.

Odpowiedz
Cytat
piszczek

Przez pół roku rozegrałem w stajni 10k turków(głównie 180 2$ i 3r), rozwinąłem się, nawiązałem cenne znajomości i oczywiście zarobiłem(gwiazdka na sharku). Polecam osobom, które chcą zrobić krok do przodu , traktują sprawę poważnie i mają czas. MTT proponuje sobie odpuścić lub ograniczyć, żeby nie narobić sobie gruzu.

Odpowiedz
Cytat