Napisane przez gaaish
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Gracz uczciwy, na stawkach 2.5$ 180man wygrywający, posiadający jednak istotne problemy z mindsetem i podejściem. W trakcie stakingu (przy ujemnym wyniku) zaproponował zmianę gier (gry stakingowe przestały mu odpowiadać), na co inwestorzy nie przystali, w odpowiedzi na co gracz zakończył staking przed czasem. Odesłal wprawdzie nieco więcej, niż wynikało z aktualnego stanu rolla, podjął więc próbę wyjścia z twarzą z sytuacji, jednak ogólny wydźwięk pozostawił pewien niesmak.
Prawie wszystko sie zgadza (po za jedną rzeczą). Slabo sie zachowalem za co przeprosilem odrazu ale mam ciezki okres w grudniu. Dałem z siebie ile mogłem a przy odrobinie lepszego runa wynik mógłby być zupełnie inny.
Nie zgadza się tylko jedna rzecz. Zmiany gier zaproponowałem nie na ten staking tylko na kolejny a dokładnie przedłuzenie obecnego na okres stycznia co mi zaproponował thorek. Obence gry mi nie odpowiadały w kontekscie organizacyjnym bo w kontekscie struktury turnieju były ok.
Reszta sie zgadza. Tak jak mówie zachowałem sie słabo konczac staking na 200 sitów przed koncem za co przeprosiłem i w ramach zadosc uczynienia odeslalem troche wiecej kapitalu.
Do calego stakingu staralem sie podejsc profesjonalnie, wszystko na bierząco dokumentowałem oraz staralem sie prowadzic rzetelnie railing.
Mam nadzieje ze jesli bede kolejny raz wystawial staking to bede go tak rzetelnie prowadzil jak ten, i nie dam plamy tak jak uczynilem to teraz na 2 sesje przed koncem.
Sorki i pozdrawiam.
PS. dzieki gaaish za szczery feedback bo nie skupiles sie na samych zlych aspektach