Skip to forum
Notifications
Clear all

Feedback Damian1989k

3 Posts
2 Users
0 Reactions
363 Views

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Zapraszam do feedbacku :nh

Reply
2 replies
martinez92pl

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Wszystko przebiegło zgodnie z umową bez żadnych niedomówień, polecam :)

Reply
martinez92pl

Niestety muszę zmienić swoje zdanie nt tego Pana. Kiedyś z nim zawarłem umowę poza forum i dałem mu 50$ na grę z czego gwarantował mi zwrot 40$. Nic nie siadło i kilka dni później odesłał mi moje należności. Tydzień później odezwał się i prosił o pożyczkę 50$ na 5 dni, bo chce przesłać na stacking jakiś, a kasę ma od kogoś kto go stackuje i nie chce jej ruszać i niby ma jakieś problemy z wpłatą. Chwilę później mówił, żebym zamiast 50$ podesłał 70$, a jakbym mógł to 100$, ale stanąłem na tym 70$ i tyle mu dałem. Po tym jak wysłałem zobaczyłem na staty i widzę spory minus w ciągu ostatnich 30 dniach. Nie jestem pewien czy to było 900$ czy ile, ale kilka godzin później patrze, a moja kasa została przepuszczona na jakieś badugi i inne turnieje i w statach -1,4k$. Następnego dnia zablokował śledzenie trackera tłumacząc się, że on nic nie robił i nie wie czego się to tak zrobiło. Termin oddania moich 70$ minął, a damian1989k się nie odzywa. Definitywnie nie polecam.

Reply