Skip to forum
Notifications
Clear all

Feedback dontbluffme85

4 Posts
4 Users
1 Reactions
1,540 Views

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Zapraszam do komentowania.

Reply
3 replies

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Znamy się z huskym już prawie rok, jako przeciwnicy ze stołów, ale także pomagamy sobie ( jeśli chodzi o sprawy pokerowe ) poza nimi. Mogę powiedzieć, że husky to godny zaufania i uczciwy człowiek. Niejednokrotnie udowodnił mi, że można liczyć na jego słowo. Gracz wygrywający na swoich stawkach i z całą pewnością godny, by w niego inwestować.

Reply
jubi89

.

Reply
jurata

witam wszystkich.

Prawdopodobnie jestem znany bardziej doswiadczonym uzytkownika forum. Pozwole sobie zatem przejsc do sedna.
Graczy wystawiający oferte zwany dontbluffme85 czy tez wera lub husky jest mi dobrze znany gdz praktycznie caly ten rok byl u mnie na stakingu.
Pierwszy staking w ktory mial trawac 50k vpp zakonczyl sie praktycznie b/e. Dostal odemnie 2000$ jego wklad to 1500$. Staking dotyczyl gier zoom nl100 sh niestety po jednym lub dwoch tygodniach gry
musial zejsc ze stawek gdyz jechal 20bi. Gral najpierw nl50sh potem zszedl na nl25FR zeby odrabiac. Mimo ze gracz ten jest lekko wygrywajacy byl to dla niego pechowy okres wiec uznalem ze sprobuje stakowac
go jeszcze raz. Tym razem na dluzszy okres co dawalo mi pewnosc ze przy zrobieniu SN na pewno na tym zarobie nawet jezeli bedzie b/e. Tym razem mielismy sie rozliczac w trakcie stakingu co mi odpowiadalo gdyz
przewidywany okres w jakim mial zrobic SN to 6 miesiecy. pierwsze rozliczenie przyszlo po 1,5 miesiaca z widocznym upswingiem bylem zadowolony z podjetej decyzji stakowania go drugi raz.
po kolejnym miesiacu dostalem wiadomosc po tym jak spytalem sie jak mu idzie. Napisal ze ma zamiar wykupic reszte udzialow. Bylo to dla mnie ogromne zaskoczenie gdyz umawialismy sie zupelnie inaczej. Gdy wyrazilem swoje oburzenie dostalem wiadomosc
ze nie spodziewal sie ze jestem taki zachlanny i ze nie ma zamiaru dzielic sie wiecej zyskami po tym jak wygral jakis turniej i ma juz rolla na gre. rozliczenie przebieglo raczej bez problemow chodziaz nie mogl mi wyslac % ktore ugral z milestona za druga SN.
Powiedzial ze zrobi to na koniec roku mimo ze bylo to jakies 200$. Z niesmakiem przestalem z nim korespondowac. Caly czas zastanawialem sie czy opisac ta sytuacje aby uchronic inne osoby.zasiegnalem tez opinni na jego temat u osob ktore znaja go lepiej
i okazalo sie ze ma dlugi u roznych osob. jest mi bardzo nie milo ze zostalem postawiony w takiej sytuacji.
pisze ten text poddenerowany ale mam nadzieje ze sens jest zrozumialy. jezeli nie zajrze jeszcze raz do tego tematu za apre dni

pozdrawiam jurat_pl

Reply