Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Yo!
2 miesiace stakingu ewrana, 50k rozdan, co moge napisac?
Po pierwsze, imo najlepszy polski gracz lowstakes LHE, z regularsow $2/$4 SH prawdopodobnie aktualnie jeden z najlepszych w ogole.. wiele osob go namawialo zeby wchodzil wyzej juz wiele razy, on zostaje na $2/4 znajac ten limit jak wlasna kieszen, umiejac wylapywac liczne slabosci regow z tych stawek i wykorzystywac fakt duzej ilosci dobrych stolikow. Wiele chyba nie musze pisac samej grze, ci co z nim grali wiedza o czym pisze, ci co nie grali pewnie widzieli PTR, ci co nei widzieli PTR moga mi wierzyc na slowo 
Po drugie, bardzo solidna i uczciwa osoba, nei bylo kompletnie zadnych problemow z samym stakingiem, ewran dotrzymywal wszystkich ustalen wzorowo.
Watpie zeby ewran potrzebowal stakingu w przyszlosci stakingu.. Ale jesli bedzie potrzebowal to my juz sie ustawiamy w kolejce
Smieje sie oczywiscie, na kogo trafi na tego trafi, ale polecam zdecydowanie.
Pozdr i GL!