Skip to forum
Notifications
Clear all

feedback gadouk

5 Posts
5 Users
0 Reactions
459 Views
gadouk

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

fitbak!

Reply
4 replies
Spiracle

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

zmieniam, bo nie polecam

Reply
kaskader

Beznadziejne podejście do zobowiązania. Naginanie warunków stakingu i w konsekwencji złamanie jego zasad.

Reply

Nikomu nie polecam wchodzenia w jakiekolwiek kontakty z gadouk.

Nie dokonczyl stackingu bez zadnego powodu, nie informowal stackujacych o sytuacji ani ew. komplikacjach, po prostu sobie zakonczyl stacking po 1/4 rozegranych gier bedac na minusie. Mimo nie wywiazania sie z umowy nie chcial oddac calosci pieniedzy (dopiero pelne rozegranie stacknigu gwarantowalo zmniejszenie wariancji w swingowej odmianie sng i zdecydowalem sie na stacking wlasnie ze wzgledu na to, ze gier mialo byc 1000, a nie 250).

Aroganckie i bezczelne podejscie do inwestorow i ich pieniedzy. Wedlug dostarczonych logow (ktorym nie zaprzeczyl, wiec wydaje sie byc prawdziwe, zreszta nikt nie mialby powodow zeby je podrabiac) mial zamiar za nasze pieniadze grac inne odmiany i wygrindowac sobie zloto. Przylapany na grze PLO50, gdzie jak tlumaczyl sie gral za swoje (mimo trwajacego stackingu na ktory nie mial niby czasu), co jest malo prawdopodobne biorac pod uwage przekazane nam logi. A nawet jezeli to prawda, to w takim razie gral to PLO50 majac 2-3BI na koncie (plus nasze pieniadze), nie trudno wiec domyslic sie jak moglo sie to skonczyc.

Podsumowujac - NIEUDACZNIK pokerowy (stacking na minus, brak jakiegokolwiek BRM, skakanie po odmianach mimo ze wyszlo na to, ze zadnej nie potrafi grac) oraz NIEUDACZNIK zyciowy (oszukiwanie inwestorow, lekcewazace podejscie i stosunek do ludzi, ktorzy mu zaufali, zero poczucia odpowiedzialnosci, nie wywiazanie sie ze swoich zobowiazan).

Unikac takich ludzi na kazdym polu, nie tylko w pokerze.

Reply
KudlatyPL

typowy polaczek złodziejaszek
dla kilku drobnych potrafi się zeszmacić
poza tym nie potrafi grać, nie ma pojęcia o wariancji, brak mindsetu, gambler
na jednym upie (180man) poleciał 700$ na plus, potem fart się skończył
przewalone wszystko na omaszce
podobno ostatecznie utrzymuje go dziewczyna (jak nie myje szyb w UK)
nie polecam, odradzam itp

Reply