Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Feedback- GrzeskoPhi

3 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
199 Wyświetlenia
GrzeskoPhi

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

st 1
cash till 50k hands
+584$

st 2
cash till 30k hands
+834$

st 3
cash till 60k hands
+1200$

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi
mgrudzie

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Skonczylismy wlasnei pierwszy staking i jestesmy w trakcie drugiego.
Jak dla mnie idealne podejscie do sprawy, regularne updaty i dobry kontakt. Profesjonalne podejscie.

Odpowiedz
Cytat
mgrudzie

po drugim stejku sytuacja taka sama jw

Odpowiedz
Cytat