Skip to forum
Notifications
Clear all

Feedback - HollyGrail

5 Posts
5 Users
0 Reactions
432 Views
HollyGrail

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Aka ujec;)

Reply
4 replies

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Znam osobiście. Mogę zapewnić że Ujec ma duże umiejętności + jest osobą bardzo rzetelną i solidną.

Reply
kptak5

Znamy się i przyjaźnimy od lat. Ujec ma duże doświadczenie co przekłada się na bardzo solidną i efektywną grę. Charakteryzuje się profesjonalnym i rzetelnym podejściem do tematu pokera. Każda inwestycja w jego ofertę jest na pewno EV+ !

Reply
dulek

Bardzo dobry gracz , godny polecenia. Mamy za soba juz pare stackingow , ktore zawsze byly szybko i fachowo rozliczane. Gdyby caly czas gral regularnie mtt , gralby juz duzo wyzej i nie potrzebowal stackingow :)

Reply
skylookx

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji. znam krotko, ale Pan Ujec dal sie poznac z najlepszej strony wiec z czystym sumieniem polecam. !

Reply