Skip to forum
Notifications
Clear all

feedback johhnyEVplus

3 Posts
3 Users
0 Reactions
357 Views
johhnyEVplus

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

prosze o feedback

Reply
2 replies
Rakietman

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

johhnyEVplus to mój dobry kolega, razem zaczynalismy przygode w pokerem, niegdys kompletnei amatorsko, od jakiegos czasu postanowilismy sie zaglebic w tajniki gry i johny zrobil szybkie postepy. do tego jest osobą godną zaufania i uczciwą. polecam w 100%

Reply
CuAt69UsdSnG

polecam tego bardzo dobrego grindera :)

Reply