Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Feedback - karol098

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
354 Wyświetlenia
karol098

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi
dzjeszt

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Po stakingu u tego gracza, wszystko bardzo fajnie, dosc regularne updaty, bardzo przyjemny profit ;]

Odpowiedz
Cytat
queristo

Potwierdzam. Na nl25 robi bardzo dobry profit.

Odpowiedz
Cytat