Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Feedback - killislove

4 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
324 Wyświetlenia

,

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi
kustra

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

nie polecam, słaby kontakt, nie potrafi się rozliczyć przez 10.06, mówiąc, że pracuje.
Rozumiem, że można pracować, ale 24h/dobę?

Odpowiedz
Cytat
PRyba85

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

No niestety - w ogóle się nie rozliczł (fakt, tu chodzi o śmieszną sumę - ale tym BARDZIEJ WSTYD). Nie rozumiem jak można tak postępować wobec osób które zasponsorowały nadzieję.

Tyle.

Odpowiedz
Cytat
Marjed

Również nie polecam. Nie odesłał pieniędzy, kontakt się urwał.
Omijać z daleka.

Odpowiedz
Cytat