Skip to forum
Notifications
Clear all

Feedback Kinch123

4 Posts
4 Users
0 Reactions
463 Views
Kinch123

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

enjoy

Reply
3 replies
TimotheeS

Bardzo fajny człowiek, sympatyczny, zdecydowanie radzi sobie w HU HT sng i w mtt. Widziałem już niejedną jego sesję i zdecydowanie polecam inwestowanie w Kincza! _thumbsup:
Pozdro!

Reply
Nasir99

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Bardzo spoko gość. Godny zaufania. Skill też z wyższej półki a co najważniejsze potrafi farcić jak mało kto.

Zdecydowanie dobra inwestycja.

Reply
KudlatyPL

Kincz - i wiesz o co chodzi :f_thumbsup:

Reply