Skip to forum
Notifications
Clear all

Feedback koval1990

7 Posts
6 Users
0 Reactions
864 Views
koval1990

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Zapraszam do Feedbacku

Reply
6 replies
arianik

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

w mtt się nie wypowiem... ale w 18 osobowych Turbo na p* wie co robi... sporo sweatów i wspólnej nauki, raczej wygrywający gracz!

Reply
MarioAK

Widziałem go w akcji;) Raczej pewna inwestycja.

Reply
michael93pl

Również co do MTT nie jestem w stanie się wypowiedzieć ale jeżeli chodzi o SNG 18 osobówki to na pewno dobra inwestycja, polecam każdemu ; )

Reply

gość ewidentnie nie radzi sobie z mindsetem.

koval1990 [observer]: 2 razy na 2 outy wygrales ze mnma cwelu ;/
koval1990 [observer]: i jeszcze lamusy ciagle farca ;f ... gg

proponuje poważnie zastanowić się zanim będziecie go stackować.

Reply
koval1990

Napisane przez MichalTPTK
gość ewidentnie nie radzi sobie z mindsetem.

koval1990 [observer]: 2 razy na 2 outy wygrales ze mnma cwelu ;/
koval1990 [observer]: i jeszcze lamusy ciagle farca ;f ... gg

proponuje poważnie zastanowić się zanim będziecie go stackować.

Wygodnie wklejac wycinki , a gdzie reszta ?

anyway gl w milosci bo w kartach widze nie masz co narzekac.

do stakerow
Kazdy czasem ma prawo sie "wkurwic" jak ktorys raz z kolei ta sama osoba bije cie 3 outerem, a ze ostatnio mi sie to nazbieralo [ znowu ] to emocje poszly gora tym bardziej ze set zapowiadal sie przyzwoicie a wyszlo jak wyszlo.

Reply
queristo

W lutym wziął staking na SnG 18 os., który miał się zamknąć w terminie 30-40 dni. Na początku regularnie zdawał relacje z postępów, jednak po ok. miesiącu nagle zamilkł, ignorując wpisy inwestorów na jego blogu. Na pewno nie ma problemów z netem, ponieważ nadal gra i zagląda na PS.

Reply