Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Z pełną odpowiedzialnością polecam tego Pana.
Długoletni pasjonat pokera z konkretną znajomością tematu.Naturalnie gracz wygrywający w long runie.(sprawdzone osobiscie) ![]()
♠_biggrin:
Jeśli chodzi o uczciwość zapewniam że szystko jest i na pewno będzie na 100% ok!
Serdecznie polecam!:) I powodzenia!
Z Matim od kilku miesięcy jestem w grupie na skypie i ciągle analizujemy ręce, omawiamy najlepsze linię i wspieramy się w czasach nieurodzaju, jak teraz.
Jestem pewien, że podczas stejkingu da z siebie wszystko, podejdzie z pełnym profesionalizmem i zaangażowaniem do sprawy a przy rozliczeniu nie będzie żadnych problemów, także polecam !!!
Jeżeli nie spotka go jakiś downsing to o inwetsycje można być spokojnym :sdrink