Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

feedback mattck

30 Posty
25 Użytkownicy
0 Reakcje
6,534 Wyświetlenia
Droocers

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Stakowałem już z 10 razy, ogólnie na +, szybkie przelewy, rozbudowane oferty zmniejszające wariancje, uczciwy i dobry gracz, polecam

Odpowiedz
Cytat
Ponyrider

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Stake'owałe co najmniej kilkanaście razy, wszystko zawsze rozliczone i przelane na czas, duży profit

Odpowiedz
Cytat
asiarat

jeden z lepszych mtt-owców - inwestycja w longrunie zawsze będzie tu ev+

bardzo kontaktowy i uczciwy a co najwazniejsze bardzo profitowy więc oferty idą mega szybko

_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
KudlatyPL

solid
zawsze podziwiałem
kiedy ja zaczynalem on już miał deepy
kiedy sie kładlem on kończył late reg
polecam w kok :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
RotakesMan

również polecam, dobry profit :f_thumbsup:

stakowałem dopiero jeden raz, ale już wiem że jak tylko będę zdążał na oferty to będzie tego znacznie więcej :D

Odpowiedz
Cytat

Stackowałem tego gracza 8 razy, za każdym razem duży minus, w najlepszym przypadku -30 % roi. Zwrot zamiast wysłać na umówiony portfel internetowy wysłał na platformę pokerową z której teraz nie mogę wypłacić tej kasy, a kontakt się urwał.

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez mattck

Napisane przez fililp88

Napisane przez mattck

Napisane przez fililp88

możesz odpisać na moją wiadomość?

czy widzisz ,ze to dzial do sprzedawania ofert?
masz do mnie skypa i gg a caly czas tu piszesz.

napisałem i na skype i priv, nie odpisałeś, nie po raz pierwszy robisz mnie w chu.. i się potem nie odzywać wszelkie rozliczenia miałem otrzymywać na netellera, myślałem że nie jesteś jakiś upośledzony skoro część kasy mi odesłałeś na netellera, a nie pisał bym tutaj jak byś mi gdziekolwiek coś odpowiedział, i nie sadz się tak bo nie wyświadczasz mi żadnej przysługi, stackowanie Ciebie skończyło się stratą 2k dolarów, i nawet nie potrafiłeś wysłać zwrotu we wcześniej umówione miejsce

uposledzony moze jestes ty skoro nie potrafisz sobie sam 200$ przerzucic na netka. po drugie nigdy nikogo w chuja nie zrobilem a jak masz mi cos do zarzucenia masz od tego feedback to ,ze trafiles na badrun to nie moja wina a to ,ze sie obrazasz jak dziecko i kasujesz mnie ze skype to twoj problem.powiedzialem ci ze z zamiana nie bedzie problemu ,ale nie bede na twoje zawolanie 24h wyczekiwal na skype az laskawie zechcesz sie odezwac. jak nie dorosles do pewnych spraw to sie za nie po prostu nie bierz.reszte pisz w feedbacku

Po pierwsze się nie obrażam, po drugie nie odpisujesz na skype ani na forum, powiedziałeś że nie ma problemu z zwrotem po czym hajs odesłałeś z powrotem na starsy, mnie się skończył limit transferów, zaproponowałem alternatywny sposób rozwiązania tego problemu a ty się nawet nie odezwałeś, jednocześnie wystawiając kolejne oferty stackingu. A ze skypa cię usunąłem bo i tak nie odpisywałeś więc poco mam Cię trzymać na liście? I co masz na myśli pisząc że to ja mam się łaskawie odezwać skoro pisałem do ciebie kilkukrotnie.

Odpowiedz
Cytat
mirash84

Mega nieuczciwy gracz, niewywiązujący sie z umowy pożyczki. Pożycza pożyczone pieniądze dalej i później ma problemy ze spłatą. Tłumacząc się jak zwykły zapętlony w wirze pożyczek dłużnik - że niedługo odda, nie podając nigdy prawdziwego terminu. Oczywiście jak na takiego dłużnika przystało, po ponad miesiącu upominaniu sie o kasę i ciągłym przekładaniu terminu przez Mattcka w końcu, standardowo urwał kontakt i się nie odzywa, bo po co? Lepiej jako diament połasić się na kilka stówek $$, bo co takiemu nie wolno?
Przestrzegam przed nim, pożycza zestakowanie pieniądze innym osobom i później ma problemy z oddaniem. Do tej pory oczywiście nie oddał i się nie odzywa, a minęły już ponad 2 miesiące.

Odpowiedz
Cytat
mattck

Napisane przez mirash84

Mega nieuczciwy gracz, niewywiązujący sie z umowy pożyczki. Pożycza pożyczone pieniądze dalej i później ma problemy ze spłatą. Tłumacząc się jak zwykły zapętlony w wirze pożyczek dłużnik - że niedługo odda, nie podając nigdy prawdziwego terminu. Oczywiście jak na takiego dłużnika przystało, po ponad miesiącu upominaniu sie o kasę i ciągłym przekładaniu terminu przez Mattcka w końcu, standardowo urwał kontakt i się nie odzywa, bo po co? Lepiej jako diament połasić się na kilka stówek $$, bo co takiemu nie wolno?
Przestrzegam przed nim, pożycza zestakowanie pieniądze innym osobom i później ma problemy z oddaniem. Do tej pory oczywiście nie oddał i się nie odzywa, a minęły już ponad 2 miesiące.

wtf jakie pozycza innym ,juz nie mam do CIebie sily. chociaz nie zmieniaj faktow bo juz wymyslach niestworzone rzeczy.kase byla wylacznie i tylko wykorzystana przeze mnie wiec chociaz bajek nie pisz

Odpowiedz
Cytat
mirash84

Co Ty czlowieku piszesz, skoro pozyczyles na stake X$ i wygrales Y$ to te Y$ Starsy Ci wyplacily w wygranych i twoim zasr****ym obowiazkiem jest te Y$ rozliczyc i rozeslac, wiec jakim prawem piszesz, ze nie masz tej kasy? - jak jej nie masz to znaczy, ze przegamblowales niezgodnie z umową lub co pisales, ze pozyczyles komus i czekasz na zwrot, ale jakim prawem poslales te Y$ gdzie indziej niz do inwestorow??? Czy moze chcesz powiedziec, ze starsy nie wyplacily ci wygranych? WTF dzieciaku??? Nie osmieszaj sie, z resztą juz to zrobiles.

edit
Dziwna sprawa, bo ten feedback edytowałem prawie dwa lata temu na pozytywny, mattck też to widział i był zadowolony (ze zmienionego feedbacku). A teraz faktycznie wygląda jakbym nic nie zmieniał (nawet edita nie ma.. wtf?)

Wszystko skończyło się pomyślnie, rozmawiałem z mattck'iem wtedy na priv i wszystko mi wyjaśnił i rozliczył z odsetkami. W związku z jego tamtejszą sytuacją (a pamiętam ją mimo, że to było 2 lata temu, bo naprawdę była traumatyczna) to miał naprawdę grubo, fakt nie zachował zimnej krwi, ale zachował godność i honor i wszystko zwrócił jak należy wg harmonogramu. Więc polecam :sdrink

PS. Nie usuwałem oryginału, aby nie mieszać.

Odpowiedz
Cytat