Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Feedback - Neeeeek

4 Posty
4 Użytkownicy
4 Reakcje
2,971 Wyświetlenia
Neeeeek

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Feedback :)

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi
lucart

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Chyba za dużo przedstawiać tego gracza nie trzeba :D :sdrink

Odpowiedz
Cytat
ultrac

Stakowałem - staking obył się z pełnym zaangażowaniem ze strony Neeeeeka, świetną grą i rozliczeniem BARDZO na korzyść stakujących.

Jeśli będę miał jeszcze kiedyś przyjemność stakować, to na pewno Neeeeek jest w Top graczy w których zainwestuję.

Odpowiedz
Cytat
avi07

Staking odbył się bez problemów rozliczenie na czas a umiejętności gracza nie trzeba przedstawiać polecam serdecznie i pewnie nie raz jeszcze skorzystam cheers ! :milord:

Odpowiedz
Cytat