Skip to forum
Notifications
Clear all

Feedback pfolus

3 Posts
3 Users
0 Reactions
466 Views
pfolus

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

:)

Reply
2 replies
Refic

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Dobry gracz. Znam go w realu i graliśmy kilka sesji live. Warto w niego zainwestować _thumbsup:

Reply
Beseventh

Z Pfolusem mialem okazje analizowac troche na Skype. W caiagu ostatnich miesiecy solidnie poprawil gre i mindset. Solidny gracz.

Reply