Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Feedback prine123

2 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
258 Wyświetlenia
prine123

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Kropa.

Odpowiedz
Cytat
1 odpowiedź
queristo

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Zainwestowałem w ofertę na nl10 (grał mss), która miała obejmować 50k rąk. Po rozegraniu około 15k rąk prine123 stwierdził, że wariancja na cashach jest dla niego zbyt duża i postanowiliśmy w tym momencie przerwać nasz staking. Mimo wszystko współpracę oceniam bardzo pozytywnie: bardzo dobry kontakt, rzetelnie robione sprawozdania i ROI powyżej 10% (choć oczywiście próbka nie była miarodajna).

Odpowiedz
Cytat