Skip to forum
Notifications
Clear all

Feedback - qolcz

4 Posts
4 Users
0 Reactions
673 Views
qolcz

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Zapraszam

Reply
3 replies
maak0

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Bardzo solidny gracz. Wszystkie stackingi sng na pewno EV+.

Reply
queristo

Napisane przez maak0
Bardzo solidny gracz.

Potwierdzam _thumbsup: Na 180-kach robi świetny profit.

Reply
Thorek

W życiu nie sądziłem, że wystawię negatywny feedback w stakingu zakończonym na plus, gdzie otrzymałem zwrot gotówki, ale niestety. Staking zakończony przed czasem ze względu na jakieś kłopoty, ok zdarza się, niemniej rozliczenie inwestorów z 35% zamiast z umówionym 65% + zero odzewu na pytania o rozliczenie, to mega duży minus i zakrawa niestety o oszustwo w tym wypadku. Szkoda, bo naprawdę solidny gracz.

Reply