Napisane przez Prezydent1
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
moja inwestycja okazała sie totalną porażką - w ramach sesji ani jednego ITM - aby była jasność, nie kwestionuje umiejętności(za mało gry aby się wyrazić), po prostu podsumowuje sesję sobotnią(26.01.2013).
zwróciłbym również uwagę, na brak podsumowania - z postu kończącego railing nie wynika, że gracza obchodzi, to co sobie myslą inwestorzy po tak fatalnym wyniku.
pozdrawiam
lukasz
Chyba sobie żarty robisz.
Wiadomo, szkoda że nie szipnął majorsa, ale stackując na weekendową sesję i małą ilość mtt powinieneś spodziewać się, że wynik może zakończyć się ogromnym minusem. Jeśli nie dopuszczasz takiej opcji, nie inwestuj w pojedyńcze sesje, które mogą się ułożyć b. dobrze, albo b. słabo. A nie wypisujesz jakieś głupoty w feedbacku u dobrego gracza.
Nie bardzo rozumiem jaki to ma mieć cel: każdy gracz na próbce 20mtt może mieć 0itm, taka natura gry.
Osobiście polecam tego grajka. Dobry poziom, ciekawe pomysły, ciągle się rozwija :nh