Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Feedback - shapely89

3 Posty
3 Użytkownicy
7 Reakcje
7,101 Wyświetlenia
shapely89

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi
Besus

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Z przykrością muszę zmienić feedback dla Shapely89. Pomimo dwóch udanych longtermów, trzeci staking stanął w miejscu na mniej więcej dwa miesiące. Cierpliwie czekałem, zapewniany że to tylko chwilowy przestój. Obecnie brak jakiegokolwiek kontaktu pomimo prób z mojej strony od mniej więcej dwóch tygodni. Po sharku widzę natomiast, że Shapely ciągle gra jakieś droższe gierki co pozwala mi przypuszczać, że mogę się już pożegnać z kasą. Niestety zawiodłem się i przestrzegam przed jakimikolwiek interesami z tym graczem.

Odpowiedz
Cytat
elusivepl

Stacking zakończony profitem. Problem w tym że rozliczony został ze sporym opóźnieniem. Gracz ma skill na gierki na które wystawił ofertę.

Odpowiedz
Cytat