Skip to forum
Notifications
Clear all

Feedback - Stellified

33 Posts
26 Users
67 Reactions
22.3 K Views
wieczko

Polecam. Dobry kocur :D

Reply
leeloo80

[treść edytowana]

\\ Tematy w dziale Staking - Feedback, służą wyłącznie do oceny Użytkowników, którzy wystawiają swoje oferty, przez inwestorów, którzy uczestniczyli już w stacking-u.

Jeśli masz wątpliwości do jakiejkolwiek oferty, możesz zadawać pytania w odpowiednim dla niej miejscu. Czyli w temacie jej dotyczącym - SiemaAS

Reply

Cześć,

Pozwoliłem sobie posprzątać w tym wątku i informuję, że usunięte posty nie miały nic wspólnego z oceną autora tematu.

SiemaAS

Reply
leeloo80

[treść edytowana]

// Spam - SiemaAS

Reply
boczono

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Wszystko w jak najlepszym porządku + profit. Polecam, ja na pewno wrócę :D

Reply
123malpa456

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Mój pierwszy wkład i profit zatem jestem zadowolony aczkolwiek w ten weekend inwestycja w siebie spłaciła się znacznie lepiej ; ) Masz u mnie dwie łapki w górę. Pozdro!

Reply
RobinsonV

Bardzo solidny gracz wart polecenia, wzorowo prowadzony railing,.

Reply
shapely89

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji. Solid gierka, solid railing jak i błyskawiczne rozliczenie. Polecam

Reply
sondi007

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji. bardzo dobry railing.wymiatacz w swoja odmiane czyli 5cd.zdecydowana wiekszosc stackingow na proficie

Reply
Wojtalenko

Dobry railing, gracz uczciwy, szybkie i sprawne rozliczenie profitu. Polecam.

Reply